~capitolul 1~cum ne-am cunoscut~

pozitia-in-care-se-doarme-afecteaza-calitatea-vietii

Era linişte, foarte linişte eu tocmai mă trezisem din visul meu în care un băiat tare drăguţ dansa cu mine într-un club.Mă cunfundam în întunericul şi liniştea că de mormânt, era tare ciudat cum am spus nu era pic de zgomot nu avusesem un coşmar, ci din contră şi totuşi, mă trezisem. Mi se întâmplă cam des chestia asta în ultimele câteva luni dar de ce ? Nu îmi era somn dar totuşi aş fi vrut să mă întorc la visul meu şi să flirtez cu tipul ăla drăguţ dar în loc de asta mam ridicat din patul meu comod şi am mers din camera mea spre bucătărie sperând că după un pahar de lapte cald să adorm la loc.

Părul meu negru şi lung odinioară aşezat frumos şi drept era zburlit şi răvăşit. Ochii mei albaştri şi strălucitori mă făceau, după cum spun toţi prietenii mei, să arăt ca o zeiţă dar acum numai a zeiţa nu cred că arătăm.

O dată ce am ajuns la bucătărie am luat o cană şi am umplut-o cu lapte cald, având grijă să nu dau lapte pe pijamaua mea, dacă aş putea numi pijama o pereche de pantaloni albi simpli, largi şi o bluză până la buric largă pe care scria „I ‘m like a cookie”

Mă holbam la masa aceea ce odinioară stăteam cu părinţii mei la ea, mama mea a murit când eram mică nici nu îmi amintesc cum arată dar tata spune că semăn mult cu ea… şi o da, tata este preşedintele companiei C.E.C. şi este mereu plecat din ţară aşa că locuiesc singură (mă rog aproape singură dacă nu pun la socoteala o pisică pe nume Pufi albă şi mică) e foarte blând şi atent şi tare cool e un tată grozav… când e prin preajmă mereu se interesează de mine mă sună de câte ori are ocazia sau iese din şedinţa.

– Ce a fost asta? Sunt sigură că am auzit un zgomot, asta nu e a bună,am spus ușor panicata.

Am ieşit afară, zgomotul se opri, m-am uitat în jur şi am văzut în curte un băiat de vârsta mea, 15 ani, sau poate cu un an mai mare ca mine sângerând la braţ inconştient zăcând pe pământ.

– Nu e a bună, am zis eu îngrijorată, tipul era inconştient şi doar nu îl puteam lăsa acolo să moară cu rană aia adâncă. O frate o să am probleme mari după chestia asta.

L-am dus în casă şi l-am pus pe canapeaua din sufragerie şi l-am pansat după ce am adus trusa de prim ajutor (acum înţeleg de ce tata a tot insistat cu cursurile de prim ajutor şi cele de luptă dar de unde a ştiut el că voi găsi un tip zăcând în curtea noastră sângerând? Mereu mă surprinde. Afară nu se văzu dar tipul arată destul de bine, avea părul puţin mai lung decât era normal la un băiat şi şaten. Era înalt, avea cam 1.75, deşi nici eu nu eram chiar aşa de scundă până la urmă aveam 1.70 ceea ce e cam mult la 15 ani şi era foarte puternic îi simţeam muşchii când îl pansam şi nu erau de loc mici, avea umerii laţi şi mâinile mari… o frate era drăguţ… la ce mă gândeam am adus un străin în casă şi locuiesc SINGURĂ! Ce o să facă când se trezeşte? Ce o să fac eu atunci?

– Mmmmm…

On doamne nu îmi spune că se trezeşte! Fiu nu să trezit doar să răsucit pe o parte, părea aşa de lipsit de griji şi am spus cumva că era chiar sexi. Avea un tricou alb şi un sacou negru pe deasupra, cu mânecile suflecate până la coate nişte blugi negri şi cool şi nu în ultimul rând nişte bascheţi de aceeaşi culoare.

Aş fi vrut să se trezească să îi văd ochii mă întreb ce culoare au… o doamne nu e a bună mai bine aş suna pe cineva! Dar.. pe cine? Pe tata? Ce să îi zic?Tata am adus în casă un băiat super sexi care sângera pot să îl păstrez? Te iubesc 🙂 >_< nu nici vorbă hm… gata ştiu! M-am dus la telefon şi am format numărul celei mai bune prietene.

– Hei Emma. Care-i traba?

– Hei Mia am o mică problemă…: Dam spus usor jenata de situatie.

După puţin timp >-<…

– Ai făcut ce? Spuse Mia practic zbierând la mine, frate nu ştiu dacă după ce îi închid o să pot să mai aud vreodată cum trebuie.

– Haide nu e chiar aş de rău… am spus pe un ton uşor ironic dându-mi ochi peste cap.

– Nu îmi vină să cred că ai luat în casa ta un tip… şi nu ai luat unul şi pentru mine egoisto: p.

– Scuze data viitoare când comand tipi care să sângereze o să mă asigur că iau 2.Acum pe bune ce mă fac?

– E drăguţ?întreba ea entuziasmata de noua mea achiziție.

– Da,am spus disperata de gândirea prietenei mele.

– Drăguţ ca un frate mai mic sau drăguţ sexi care să vrei să îl…

Dar nu a apucat să termine căci am întrerupto eu pentru că îmi era MIE prea ruşine să ascult mai departe.

– Da… da e sexi, e foarte sexi am spus dându-mi ochii peste cap bucuroasă că nu mă putea vedea.

– Mersi şi tu eşti foarte sexi ce zici mâine mergem la o întâlnire?

Vocea acea puternică răsună prin cameră iar eu… ei bine au am făcut ceea ce ar fi făcut orice altă fată care se respectă am îngheţat.M-am uitat la el surprinsă şi l-am văzut stând rezemat de tocul uşii de la camera cu mâinile încrucişate la piept. Vaiiiii credeam că mor dar nu ştiu dacă de rușine sau de cât de sexi putea să arate,trebuie să existe o limită la cât de drăguţ putea fi un tip.  Avea ochii de un verde jad atât de frumos şi de intens, simţeam cum mă pierd în ei. Deodată am ieşit din acea transă şi mi-am amintit de lucrurile care le purtam şi de cât de răvăşit îmi era părul. L-am aşezat puţin cu mâinile şi i-am zis:

– Aaaa… eu… nu, tu cine eşti? Încercând să ascund şocul şi tremuratul din glasul meu.

– Scuze şi făcu o plecăciune nu ştiu de ce, eu sunt Cristian şi tu eşti Emma nu?

La auzul numelui meu am tresărit puţin şi am făcut ochii cât cepele, probabil nu aveam o oglindă prin preajmă să verific şi o doamne cât de mult aş fi avut nevoie de o pieptănătură zdravănă.

– De unde mă cunoşti?

– Mă trimis tatăl tău sunt unul din gardienii tăi.

– Unul dintre ei? Dar eu nu am gardieni am spus ușor sceptica.

Amintindu-mi că Mia încă era la telefon şi auzea TOT şi tot îmi zbieră să nu îl las să scape şi să mă dau la el i-am zis că vorbim mai târziu şi am închis.

– Da chiar de nu şti ai gardieni care te apară în secret ce credeai? Că fiica unui important om ca tatăl tău nu ar putea fi răpită sau să încerce să fie ucisă? Tatăl tău are duşmani, mulţi duşmani care îl invidiază pentru influenţa lui.La început atacurile asupra ta nu erau o problemă pentru gardienii care te supravegheau dar au devenit mai precise şi mai greu de oprit.

– Şi tu ai fost trimis aici în caz de ei nu mă pot apăra nu?

– Exact… hmm eşti mult mai frumoasă decât mia zis tatăl tău, spuse acest lucru cu atâta uşurinţă cu un zâmbet larg şi sincer pe faţă sau cel puţin aşa părea…

– Mersi, i-am zis puţin ruşinată, dar mâna ta… ce să…

Mă întrerupt înainte de a putea termina.

– E ok acum mersi că mi-ai pansat rana am văzut o bandă de retardaţi ce înconjuraseră o fată.

Aveam senzaţia că minte dar l-am ignorat.

– Şi a trebuit să faci tu pe superman nu? Spusesem cu un zâmbet puţin ironic pe faţă.

A chicotit pic.

– Şi dacă nu eu atunci cine?întrebă arătându-mi un zâmbet smecher care ma irita puțin.

– Mda…, era 4 dimineaţa şi acum o să locuieşti cu mine?

– Da, vocea lui părea aşa de serioasă încât aproape mă uimea.

– Atunci lucrurile trimise aici acum 2 zile sunt ale tale nu?

– Da, acelas răspuns banal fără detalii fără nimic de care mă puteam lega… >-<.

– Hai, să îţi arăt camera ta o să îţi arăt restul casei mâine.

– Hmm.. şi speram să stau în camera ta cu tine ar fi fost interesant:).

– Mda poate dar totuşi slabe şanse, am spus zâmbind.

– Păcat şi un zâmbet îi apăru pe buze.

Am ajuns în pat gândindu-mă la ceea ce să întâmplat, era ciudat ca un vis, unul cu un băiat al naibii de sexy, unul din care nu vroiam să mă trezesc. Oare ce avea să îmi aducă ziua de mâine? Să locuiesc cu un băiat că el.. ce era în capul tatălui meu? Şi totuşi el… cum îl chema?… a da Cristian el chiar e sexy mi-am pus pătura peste cap rusinata foindu-ma intocmai ca adolescenta ce eram.Am adormit gândindu-mă la el.

//

Reclame

10 gânduri despre &8222;~capitolul 1~cum ne-am cunoscut~&8221;

 1. Hmm… Nu e de rau,e foarte bine!Deocamdata nu stiu foarte multe despre personajele implicate insa actiunea mi se pare interesanta iar ideea e la fel de incantatoare!
  Ce as avea de reprosat:
  1.Ar trebui sa fii mai atenta cand scrii deoarece greselile de scriere apar cam frecvent iar daca vrei sa-ti pastrezi cititorii ar trebui sa le remediezi.
  2.Ai putea sa dai mai multe detalii si sa nu treci chiar atat de repede la fapte.De exemplu sa descrii mai bine momentul in care el s-a trezit,sa ne relatezi gandurile ei,tot ceea ce gandea,expresia fetei ei,cum vocea Miei se auzea rasunator din telefon etc.
  Per ansamblu imi place!Chiar e foarte foarte interesant!Astept sa avd cum decurge aceasta relatie dintre Gardian si Emma ;).
  ~LovE,Calla!~ 🙂

 2. O sa stea in aceasi casa, interesant, dar intalnit. Cris este un baiat mai mult decat sexy, este unul hotarat, playboy pe jumatate, ma intreb daca va vaea grija de Em in plus. Em e… normala, nu am remarcat ceva remarcabil in ea.

  • la inceput asa pare ca totul e….pliptisitor si anost dar daca vei citi si capitolul care urmeaza sa il pun vei vedea ca lucrurile nu stau tocmai asa….:D mersi pentru parere 🙂

 3. Imi place!Hmm,cum spune si Calla,sa descrii mai mult sentimentele personajelor,actiunile lor dar,in rest,imi place;xIdeea e interesanta:>
  P.S Cu greselile de scriere te inteleg,si eu am aceeasi problema.Scriu repede si dupa-mi este cam lene sa verific,ori nu mai am timp:)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s