~capitolul.14:the hidden face of the curse~

Vântul adia uşor preintre frunzele verzi ale copacilor. Soarele deosebit de puternic ma deranja putin insa deja ma obişnuisem cu el. Păsările ciripeau iar florile ma îmbătau cu mirosul lor parfumat. Nimic din toate astea nu mar putea avertiza ca se apropie un război. Nimic nu e ceea ce pare si eu stiu cel mai bine asta… Bătăile din aripi ale lui Shadow se auzeau din ce in ce mai tare. Mi-am întins mana iar credinciosul meu Shadow se aşeză cu grija pe ea fara sa imi rupă cămaşa sau sa ma rănească.

crow_0

Ochii lui negrii iar penele de un negru albăstrui mereu mau fascinat, cum poate un lucru atât de sobru sa fie atât de elegant si interesant? Ceva era diferit la micul meu corb azi. Ceva îl neliniştea si nu ştia cum sa imi spună:

– Haide Shadow ciripeşte tot.

El isi roti mărgelele negre spre mine si croncani de câteva ori. Când tăcu am început sa ma gândesc cu atenţie la spusele lui.Ma aşteptam ca Avery sa ma trădeze.In primul rand nu am crezut-o de la bun început dar speram sa o folosesc pentru a descoperii adevăratele sentimente ale lui Blaine dar bănuiesc ca ar fi trebuit sa o supraveghez cu mai multa atenţie… Konrrad vrea sa imi atace castelul? Hm nu ma face sa rad, armata lui va muri înainte de a apuca sa vadă turnul castelului.

– Shadow găseşte-o pe Avery si spune-mi un este…

Shadow zbura iar in secunda următoare am văzut-o pe Blaine alergând cu lacrimi in ochii ei albaştri. Am apucat-o de brat si am oprit-o spunând:

– Unde te grăbeşti atât de trista domnişoară?

– Ace… te rog dami drumul, nu am chef de vorba…

– Înţeleg… dar nu iţi voi da drumul pana când nu imi spui ce sa întâmplat.

Ea se întoarce cu fata la mine privind in pământ si apucându-mă de brate spunând si plângând:

– Nu mai pot… Ace nu mai pot nu pot alege nu mai pot juca jocul ăsta al tau care iţi place atât de mult pur si simplu nu mai pot sunt sătulă imi este frica… nu vreau sa fiu un pion nu vreau… tu eşti vampir imi e frica de tine… tu… nu pot continua aşa Ace…

– Atunci alege-l pe Heath.

– Nu pot, nu pot alege va iubesc pe amândoi, nu pot… desi mai abandonat, mai salvat din acel loc al păcatelor, desi mai tratat ca pe un pion ai fost bland cu mine… desi…

– Blaine!

Ea tăcu si se uita la mine surprinsa de strigatul meu. Ochii ei albaştri contrastau puternic cu rosul din jurul ochilor.

– Şti, nu mi-au plăcut niciodată femeile are se plâng si nu acţionează, daca am făcut atâtea lucruri rele de ce nu îl accepţi pe Heath? El e tot ce ţi-ai putea dori de la un bărbat. El are nevoie de tine. Eu… sa zicem ca si eu am trecut prin multe, am trăit mai mult ca tine si am văzut cea mai întunecată fata a vieţii si totuşi am luptat, am învăţat sa nu am încredere in nimeni si am învăţat sa imi fac prieteni. Viaţa e scurta si niciodată nu şti când se va termina… deci savureaz-o…

I-am dat drumul lui Blaine iar ea imi afişa un zâmbet grandios si strălucitor. Radia de fericire si ceva imi spunea ca eu am fost una din cauzele acelui zâmbet mirific. Ea imi şopti un timid „mulţumesc” apoi ma săruta pe obraz. Un ras hain se auzi din spatele unei coloane din marmura. Umbra destul de groasa adăpostea o silueta neagra si mica ce nu am recunoscut-o… M-am apropiat singur de ea iar silueta dispăru iar rasul se opri. Este ciudat…

M-am întors spre Blaine si i-am spus ca totul e bine.In secunda următoare am simţit cum o energie malefica acoperă întregul castel. Mirosul putred de energie întunecată imi invada nările. Totul părea normal insa nu era… Shadow zbura panicat spre mine si imi spuse.. nu mai de graba croncani unde este Avery.In secunda următoare am început sa alerg si ajunsesem aproape de gardurile din beton ale castelului. Avery stătea in fata mea speriata am putut simţi o energie întunecată ce o înconjura… Ceva nu era bine in legătura cu ea, ea desfăcuse sigiliul… dar nu singura fusese ajutata… Dar de cine? Nu conta acum, ea reprezenta o ameninţare aşa ca i-am retezat capul atuncandu-l la 150 metri in afara castelului. Acum nu mai putea fi reînviată, nu va deveni un vampir.

Am auzit un ţipăt asurzitor si ascuţit venind dinspre castel. Instinctiv am ţipat si am alergat spre sursa zgomotului:

– Blaine!!!

Fugeam cat puteam de tare creând in urma mea un vânt tăios. Blaine era in dormitorul ei ţintuită la pat de un vampir necunoscut cu parul lung si alb.Se repezi sa o muste de gat. Eu m-am repezit spre el s l-am aruncat in partea cealaltă a camerei făcându-l sa cada la podea. Heath… vampirul era Heath… blestemul, nu ma aşteptam sa reacţioneze atât de repede după ruperea sigiliului…

– Heath! Ce dracu faci?

El nu imi răspunse si se arunca asupra mea deschizându-şi gura si aruncându-şi ghiarele asupra pieptului meu. M-am ferit de atacul lui si l-am aruncat iar in perete de data aceasta făcându-l sa treacă prin el distrugând frumosul aspect al încăperii. Charlotte si Victoria veniră sa vadă ce se petrece. Imediat ce l-au văzut pe Heath ochii lor se înroşiră si făcură un pas înainte semn ca îl vor ataca cat de curând. Eu m-am pus in fata lor făcându-le semn cu mana sa nu intervină. Heath se ridica si ma ataca iar, l-am izbit iar de perete apoi rapid i-am citit setea de sânge din ochii lui roşiatici. Mi-am pus încheietură la gura lui iar el imediat începu sa ma muste si sa imi sugă sângele.

După 10 minute imi dădu drumul si rămăsese înţepenit,eu mi-am bandajat rana.

how_to_sketch_an_anime_boy_by_catluckey-d5t7jxm

Clipise de câteva ori si apoi se uitase in jurul lui. Privirea lui se opri la Blaine care era terifiata si tremura din toate încheieturile. Eu m-am pus in fata lui si i-am spus:

– Trebuie sa vorbim cat mai eşti conştient. Haide, nu poţi vorbi cu ea in starea in care e si in care eşti. Charlotte, Victoria aveţi grija de Blaine.

Heath se ridica si ma urma. Am mers într-un dormitor gol destul de întunecos si ne-am aşezat pe canapea. Heath nu se mişca si rămăsese in picioare. Eu m-am făcut comod.

764

– Şti ce tocmai sa întâmplat Heath?

-…

– Tocmai ai declarat război, Heath…

– Război? La ce te referi? Ma întrebase el mânios.

– Mori tu, mor eu, mor eu moare restul lumii.

– Despre ce vorbeşti?

M-am ridicat de pe canapea si m-am dezbrăcat de hainele ce imi acopereau partea superioara a corpului. M-am întors cu spatele la Heath si i-am arătat ghimpii mei.Pe spate aveam un lacăt sub forma de inima prin care treceau spinii unui trandafir ce stătea liniştit pe o cruce ascuţită.

heart_rose_thorn_sword_by_neodragon328

Spinii mi se întindeau vizibil pe tot corpul din ce in ce mai mult acaparându-l si făcându-mă sa am din ce in ce mai putin control asupra lui. Mi-am pus mana in frunte exasperat apoi mi-am privit fratele confuz.

Boy33

– Ce e aia? Ce e cu tatuajul ala?

– Nu e tatuaj… e blestemul meu… al nostru… al întregii planete.

– Si ce se va întâmplă daca blestemul te acaparează…?

– Vei afla mai târziu. Nu ma va acapara…

Heath era confuz, nu ştia cum de un” tatuaj ” poate afecta întreaga lume.

– Cheia aceea… are doua scopuri: sa închidă si sa deschidă. Daca cheia aceea imi desface mie sigiliul e game over, acea cheie ma poate ajuta sa păstrez sigiliul neatins insa e si o ameninţare destul de mare… daca lacătul si cheia se întâlnesc va fi un dezastru…

– La ce fel de dezastru te referi? Cheia mai poate deschide si altceva?

– Cheia da… mai deschide si altceva ce ar trebui sa rămână închis, de dezastru… vei afla mai târziu.

– DE CE NU IMI POŢI SPUNE ACUM? CE CU TOATE SECRETELE ASTEA? DE CE NU IMI POŢI SPUNE?

– HEATH! Linişteşte-te. Vino si stai jos.

M-am îmbrăcat apoi ne-am aşezat amândoi pe canapea iar eu mi-am aprins o tigaie. Am deschis gura vrând sa ii explic si sa ii spun despre ce era vorba, despre blestem dar nu am putut caci am auzit un sunet de pasi si am hotărât sa nu divulg informaţiile ce trebuiau spuse doar fratelui meu. M-am dus la usa si am deschis-o. Acolo le-am găsit pe cele 3 femei ce le lăsasem singure acum câteva minute.

– Ce sa întâmplat?

– De ce? De ce nu imi spuneţi nimic niciodată. Sunt si eu implicata in povestea asta! Vreau sa stiu ce se întâmplă!

– Blaine, nu e treaba ta.

– Din cate am înţeles cu blestemul tau e treaba întregii planete.

– Cat de multe au auzit Blaine?

– Destul de mult încât sa înţeleg ca e ceva serios la mijloc…

M-am întors spre Charlotte si am sărutat-o, un sărut lung si pasional ce a durat câteva minute bune apoi i-am spus:

images

– Voi avea treaba câteva ore tinei departe de mine.

Charlotte se înroşi si dădu din cap neputând sa vorbească din cauza respiraţiei mult prea greoaie. Victoria ma apuca de mana când am trecut pe lângă ea si ma privii cu nişte ochi plini de tristeţe. Eu i-am zâmbit si i-am pus mana in cap semn ca imi pare rău.

Cei patru au rămas acolo sa vorbească liniştiţi si sa ma lase pe mine sa imi dac treaba. M-am dus in dormitorul meu si m-am dezbrăcat de hainele ce imi acopereau partea superioara a corpului apoi m-am uitat in oglinda.Pe lângă muşchii mei bine definiţi se vedeau spini negri ce se întindeau din ce in ce mai mult. Brusc totul se schimba, eram in alta camera si stăteam pe ceva.Când m-am uitat in jos l-am văzut pe Heath la pământ plin de sânge cu ochii roşii iar mâinile mele se aflau in jurul gatului lui strângându-l din ce in ce mai tare.

Comicate cool anime boy KIRYU ZERO _4_

Am ţipat si mi-am închis ochii. Când i-am deschis eram in camera mea. Ce a fost aia? Un vis o premoniţie? Nu mi sa mai întâmplat aşa ceva in nici una fin cele 45 de vieţi ale mele… Am auzit iar acel ras isteric care îl auzisem in spatele coloanei. L-am ignorat si m-am întors cu fata spre oglinda. Mi-am pus o pelerina lunga apoi mi-am acoperit capul cu gluga ei.Sub ochiul meu stâng se forma un semn asemănător cu o gheara de monstru. Am plecat din camera si m-am îndreptat spre locul unde stiam ca voi găsi răspunsuri…

Possessed

Reclame

14 gânduri despre &8222;~capitolul.14:the hidden face of the curse~&8221;

  1. Cam putin spus ca am intrat in pielea lor :)).Alee,pentru o secunda am crezut ca mi-ai distrus capitolul 15 dar m-am linistit,am altceva in minte.Oh Alee,nici nu stii ce ai facut! Da,ma pun pe scris!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s