A new beginning partea a II a

Emma nu își mai amintește de nimic ce avea legătura cu Hellon și revenise la rutina ei zilnica: scoală, pedeapsa, acasă, petreceri și breackdance. Deși toată lumea vrea sa ii amintească de ce sa întâmplat și de Cristian Emma nu poate sa își amintească.

Într-o seara când își pregătea ceva de mâncare a auzit o voce cum o striga, una iritanta și enervanta. Emma curioasa a mers după sunetul acelei voci spre camera mamei ei. Când a intrat în camera a găsit pe jos o mica brățară argintie cu un cap de tigru pe ea. Imediat ce a luat de jos brățara, ea sa înegrit și sa transformat într-un șarpe negru fără ochi cu o gura mare fără dinți.

„- Într-un sfârșit m-ai auzit ai ideea de când te tot strig? Data viitoare nu am de gând sa mai fiu atât de drăguț și sa te chem în Hellon.

Frica ma cuprinsese total. Am luat chestia aia neagra și vorbitoare și am azvârlito în celalalt colt al camerei spunând:

– Ce dracu ești tu?

– Ce? O corect Cristian ți-a șters memoria.

O lacrima mia căzut la auzul acelui nume ce îmi provoca atâta suferință.

– Memoria? Cine naiba e Cristian? De ce plâng când ii aud numele?

– Te te te of Emma ma așteptam sa iți amintești deja. Nu mai ții minte? Eu sunt Sun, arma ta, ajutorul tău, partenerul tău.

– Ce dracu ești tu si cum de poți vorbi?

– Va fi mai greu decât am crezut ca va fi sa iți aduc înapoi memoria.”

Astfel Emma a început sa învețe din nou cum sa fie un înger al morții și de data aceasta nu a mai dispus de cunoştinţele mamei sale.

Când Emma sa întors în Hellon toată lumea era uimita și socata sa o vadă acolo, ea încă nu își amintea nimic de acea lume bizara sau de vreunul dintre oamenii de acolo. Când l-a întâlnit pe Cristian au început sa se certe, Emma nu își mai amintea de Cristian iar Cristian vroia sa ii șteargă memoria din nou și sa o forțeze sa se întoarcă pe pământ însa Emma nu vroia aşa ceva. Cei 2 care o datat se iubeau au devenit dușmani și au început sa se lupte.

Emma ajunge sa sacrifice totul pentru a deveni mai puternica inclusiv viata ei ,iar in momentul in care afla ca are o sora geamana lucrurile sunt date peste cap , Emma e fortata sa ajute alti 7 ingeri ai mortii pentru as putea salva viata si as recapata amintirile .Dar ce se intampla cand sora ei vrea sa o ucida?Va supravietui Emma?

Aflați ce se va întâmpla și multe alte lucruri care va vor șoca în A new beginning partea a II a.

pizap.com13599023231991

//

Reclame

6 gânduri despre &8222;A new beginning partea a II a&8221;

  1. cum mama me sa se certe? cum sa devina dusmani? bai frate e interesanta rau ideea asta. nu stiu de unde o sa incepi, dar cred ca o sa ajungi rapid la ziua in care se intoarce in Hellon 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s