~capitolul 5 :grupul de rezistenta!~

Tocurile mele atingeau cu putere asfaltul iar scena ce tocmai se petrecuse umbla ţanţoşi prin capul meu. Inca încercam sa înţeleg ce tocmai se petrecuse desi îmi era foarte greu. Da mie, Emmei McHilar cea care a făcut 5 directori sa demisioneze, cea care credea ca drogatul unui tip este ceva obişnuit MIE îmi e greu sa înţeleg !! Si nu e ca si cum sunt o inculta care crede ca 1+1=3 desi am mai întâlnit astfel de specimene.

„Of calmează-te Emma nu e sfârşitul lumii… desi sar putea sa fie daca nu te grăbeşti. Doar nu vrei sa o vezi pe Mira la 68 de ani in timp ce tu o sa ai doar 16 nu?”

Nu îmi place vocea aia mica din capul meu care ar trebui sa tacă.

„Nici tu nu eşti o companie prea placau”

Am ajuns sa ma cert cu mine…”Nu e ceva nou pentru tine Emma, mai aşteaptă putin si vei nebuni.” Ok acum gata… deci sa recapitulez. Am mers cu Sydnei spre ceilalţi si mia prezentat 6 ingeri ai morţii ce aveau vârste cuprinse intre 179 si 683 de ani… bun apoi unul din ei care nu e prea sănătos la minte si surprinzător era o fata care arata ca si cum ar avea 5 ani si parca o chema Ella a aruncat cu 9 cutiţe spre tine apoi a spus „Nu e rău, ai reflexe excelente acum runda 2” apoi a aruncat cu alte 7 cutiţe spre tine apoi alt înger al morţii… Marius parca… a prins cele 7 cutiţe spunând „Domnişoară Ella va rog sa nu mai aruncaţi cu, cutiţe in nou veniţi” apoi fata se întoarse cu spatele si se îmbufnă ca un copil… si chiar arata ca un copil. Al 3 lea înger al morţii… Sebastian te-a invitat la o partida de 4… si cred ca deja o sa am coşmaruri la noapte… Pe al 4-lea îl chema Emmet parca el părea cel mai normal dintre toţi ce mi prezentase pana acum Sydnei dar nici el nu rea normal, ea mi-a spus ca doarme 23 de ore pe zi si eu am avut norocul de al prinde in acea ora in care e treaz… si era un tip normal… pe cat de normal poate fi un tip ce doarme 23 de ore pe zi mda după primele 10 minute de vorbit cu mine adormise instant frate stiu ca uneori pot fi plictisitoare dar nici in halul asta. Sydnei ma linişti spunându-mi ca e ceva normal pentru el.Al 5-lea… nu de fapt a 5 a ma surprins era un înger al morţii foarte foarte FOARTE feminin era aşa de drăguţ cu parul lui scurt si ochii mari căprui cu costumul lui atât de copilăresc ce era format dintr-o rochiţa alba cu floricele roz si colanţi simpli si o pereche foarte gingaşa de sandale desi era mare păcat ca acel înger al morţii era… băiat da nu fata băiat?! Da.. un băiat pe nume Isa. Of doamne si in cele din uram… ultimul… doamne ce maxim mi-am primit când i-am văzut fata… era Ren era REN din lumea oamenilor cum dracu aflu tocmai eu ultima despre cine e înger al morţii? Nu e de mirare ca încerca din răsputeri sa îşi ascundă fata si nu e de mirare ca Ren dispăruse subit din lumea oamenilor cu mult timp in urma.

Acum ca mi-am mai pus putin ordine in gânduri.. ce ar trebui sa fac? Cum scap de aici? Ei bine daca eu nu stiu… cineva tot trebuie sa ştie si urăsc ideea ce mia venit acum.

„Bun Emma stiu ca nu îţi place dar va trebui sa pleci la grupul de rezistenta si sa ii iei la interogatoriu. Nu e ceva neobişnuit pentru tine, nu e ca si cum ai fi o începătoare la interogat, drogat, răpit sau alte chestii din astea”

Acum ca ma gândesc este un lucru rău sa droghezi o persoana… eh trec eu si peste asta. Am tras aer adânc in piept apoi am mers spre cel ce îmi datora cele mai multe răspunsuri si anume Ren. Eram furioasă si oooo ce avea sa păţească săracul de el. M-am furişat cu pasi de felina pe la spatele lui apoi am sărit in spatele lui ca un copilaş ce se juca.

El era uimit nu înţelegea de ce ma comportam atât de jucăuş cu el. I se putea citi curiozitatea in ochii. Ducea o lupta in aşi lăsa demnitatea la o parte si a ma întrebă ce se petrece si sa rişte sa îl iau la interogatoriu, ceea ce oricum o sa o fac si a descoperii singur ce se petrece, cum făcea de obicei. Totul parea foarte amuzant tremura uşor de curiozitate si nu ştia ce sa facă era agitat si intr-un final după ce ma dădusem jos din spatele lui si l-am privit in ochi, mi-am dat seama ca lupta se termina si rezultatul nu era in favoarea lui.

– Vrei sa ma întrebi ceva Ren? Am întrebat cu o voce plăpânda si călduroasa uşor jucăuşa pentru al face sa îşi mai piardă din prudenta.

El ezita putin dar ştiam ca nu mai putea rezista mult, trebuia sa fiu doar putin răbdătoare.

– Ce cauţi aici?

– Nu ar trebui sa fiu eu cea care pune întrebarea asta?

Ren tăcu si îmi evita privirea, m-am strâmbat uşor din cauza necooperării lui începeam sa îmi pierd răbdarea care si aşa nu era prea mare.

– Sunt un înger al morţii exilat, ce as putea sa caut aici?

– Exilat? Mentorul meu Exila? Asta e o noutate. Uimeşte-mă ce ai făcut?

– Nimic…

– Daca nu ai fi făcut nimic nu te-ai afla aici acum.

– Nu e treaba ta!

– E legat de TINE deci e treaba mea.

– M-am… #$%$#,

– Ce nu pot sa înţeleg daca mormăi.

– M-am.. i%#%#,

– Pentru numele lui dumnezeu zi o data!

– M-am îndrăgostit de partenera mea si am vrut sa mănânc sufletul unui devatum pentru a deveni mai puternic!

– Sa ce?

– Sa mănânc sufletul unui devatum…

– De ce? Daca mâncai acel suflet deveneai deodata Superman?

– Cam aşa ceva…

– Explică-mi, eu nu am auzit nici o data de aşa ceva.

– Normal ca nu ai auzit din moment ce ţi-ai pierdut memoria.Si când ma gândesc sa tu ai fost cea care ma învăţat asta…

– Eu am făcut ce?

– Tu mai învăţat ca daca mănânci sufletul unui devatum in stare de suspensie atunci poţi trece instantaneu la nivelul S dar îţi va parea un tatuaj pe spate ce va arata ca ai ajuns la nivelul S pe o cale necurata.

– De ce e interzis sa mănânci… ce ai spus tu…?

– Pentru ca in momentul ce tu ai mâncat un suflet… unul nu va fi de ajuns, e ca un drog o data ce ai tras un fum sau inc azul nostru o îmbucătură, nu te mai poţi opri si vei vrea sa mănânci iar si iar pana când vei ajunge tu însuti un devatum sau chiar mai rău… poate chiar intr-un suflet adormit.

– Ştiind toate astea tot ai mâncat un suflet… De ce?

– Credeam ca pot… credeam ca ma pot abţine credeam ca am voinţa necesara de a ma abţine…

– Dar nu ai avut-o…

El dădu aprobator din cap. Am stat in linişte timp de 37 de secunde gândindu-mă la ce as putea face, era clar ca Ren vrea sa evadeze de aici dar ii era frica de ce sar putea întâmpla după, de ce ar crede partenera lui despre el.Cu o voce ce am încercat sa o fac cat mai aspra am întrebat putin iritata de situaţie:

– De ce ai vrut sa fi mai puternic?

– Pentru ea…

– La ce te referi?

– Ea este un nivel S iar eu un amarat nivel A, vroiau sa o ia de lângă mine, au aflat ca ne iubim si vroiau sa ne desparţi, despărţirea era oricum inevitabila din cauza diferenţei de nivel dintre noi. Aşa ca am vrut sa fiu mai puternic, destul de puternic încât sa ii oblig sa o lase pe ea sa îmi fie partenera.

Sentimente comune… amândoi se iubesc… iar el a vrut doar sa nu o piardă dar ceea ce a făcut e de neiertat. Furioasa i-am tras o palma atât de tare încât probabil i-am spart măseaua. Obrazul lui se înroşi instantanei iar privirea se transforma din una trista plina de regrete in una apriga plina de furie si de dorinţa de răzbunare.

– Ce e cu tine? Pentru ce mi-ai tras o palma Emma?

– Sa te trezeşti la realitate! Cui ii pasa ca voi 2 uram sa nu mai fiţi in aceeaşi echipa? Daca va iubiţi cu adevărat nu contează asta! Nu contează cat de departe ai fi unul de celalalt atâta timp cat la un moment dat vaţi revedea! Ce dracu e cu tine? Plângăcios… de când ai devenit aşa un plângăcios? Cum ai îndrăznit sa mănânci suflete? Cum naiba ţi-a trecut prin cap sa faci aşa ceva? Idiotule îmi vine sa îţi smulg capul, poate aşa ai gândi mai bine! Noi suntem ingerii morţii! INGERII MORŢII! Datoria noastre e sa le oferim sufletelor pacea! Nu sa le chinuim si mai mult! Crezi ca acele suflete sunt fericite înăuntrul tau??!! Eu nu cred! Toate sentimentele tale ele pot simţi. Nu crezi ca au fost chinuite destul? Trebuie sa le mai chinuieşti si tu acum cu sentimentele tale mizerabile??!!

Ren căzu in genunchi, era surprins, toată furia din ochii lui se estompa si acum era înlocuită de un mare sentiment de vina ce nu ii va da pace prea curând. Nu ma avea putere nici ma ma privească in ochii. M-am aşezat îngenunchi in fata lui apoi l-am apucat uşor de barbie ridicându-i chipul insa in secunda următoare el se smuci si îmi evita privirea din nou.

– Îmi pare rău Emma n stiu ce a fost in capul meu…

– „Inima are taine pe care nicio rațiune nu le pătrunde.”… Guy de Maupassant. Era un tip inteligent de a spus asta iar tu acum nu ai DREPTUL de a te simţi vinovat. Trebuie sa îţi asumi responsabilitatea pentru ce ai făcut.
– Stiu dar cum sa fac asta?

– Simplu.Fi fericit.

– Ce? Se uita la mine cu o sclipire de speranţa in privire.

I-am împins uşor pieptul cu degetul arătător simţindu-i inima cum bate regulat.

– Ce e in tine acum nu doar sufletul tau ci cine ştie cate alte suflete care le-ai mâncat. Ele simt tot ce simţi si tu, acum ele trăiesc prin tine si tu ai datoria de a le face fericite. Zâmbeşte fi fericit regăseşte speranţa si nu renunţ nici o data fi încăpăţânat încrezut si din nou REN cel pe care îl stiu si care mia fost ca un frate mai mare, cel care ma ajutat la greu si ma învăţat ce e optimismul in adevăratul sens al cuvântului.Cu alte cuvinte fi tu si fale pe acele suflete din interiorul tau sa primească numai sentimente pozitive. Măcar atât le datorezi nu?

M-am ridicat zâmbind privind un Ren cu un zâmbet tâmp pe fata ce începea uşor uşor sa rada.La început tremura încercând sa îşi ascundă amuzamentul insa la vreo 2 secunde izbucni intr-un ras gălăgios.

– Ce zici prietene ma ajuţi sa scăpam de aici?

Ren îşi şterse lacrimile de la ras apoi spuse.

– Emma, numai tu puteai sa găseşti o astfel de soluţie. Când ma gândesc ca eu am căutat soluţia săptămâni in sir iar tu ai găsit-o in doar câteva secunde. O soluţie atât de uşoara care ii poate mulţumi pe toţi. Mersi Emma tu chiar eşti un înger.

– Ştiam.

– Modest. Acum unde mergem?

– Unde ma întrebi? Simplu mai avem alti 6 ingeri ai morţii de atras de partea noastră, trebuie sa ieşim de aici si daca noi nu ştim cum cineva tot trebuie sa ştie. Tot ce avem de făcut e sa îl căutam pe acel cineva.

– Emma, faci totul sa para atât de uşor dar nu e.

– Trebuie sa încercam, eu nu am de gând sa stau aici pentru totdeauna.

– Bine, dar stai departe de Sydnei.

– De ce? Ea mi sa părut cea mai prietenoasa si cea mai normala din întregul grup…

– Emma doar stai departe de ea bine? Nu e ceea ce pare si ea e cea maimare si cea mai periculoasa dintre noi toţi.

– Vom vedea spune-mi ceva despre cei 6.

– Şase ingeri ai morţii: Ella aparent o tipa de 179 de ani care arata ca si cum ar avea 5 ani obsedata de cuţite si de lupta, Marius din cate am văzut este un fel de majordom al Ellei care face tot ce spune ea si o ajuta cu tot este de asemenea ca si un frate mai mare care o învăţa orice si o apăra. Deci daca îl vrei pe el de partea noastră mai întâi câştigă pe Ella, Sebastian un pervers obsedat de sex asta spune tot nu? Emmet este un geniu, desi doarme 23 de ore e un geniu in adevăratul sens al cuvântului e cel mai inteligent dintre toţi si este cel mai probabil ca el sa ştie cum sa ieşim de aici. Isa un tip care iubeşte tipii un travestit ce adora sa fie confundat cu o fata si Sydnei despre ea nu stiu prea multe stiu doar ca ea a construit gaşca asta.

Informaţiile nu erau prea normale, o sa am o vreme grea pe aici dar ce pot sa fac? Nimic nu e ceea ce pare aici si de asta mie teama, mie teama de ce voi descoperi, mie teama sa stiu adevărul dar trebuie sa o fac. Trebuie sa stiu, asta e obligaţia mea, am jurat ca ma voi întoarce in Hellon si nu îmi voi încălca jurământul si mai presus de asta, vreau sa ii ajut, sa ii ajut sa scape din groapa asta a suferinţei.

Reclame

8 gânduri despre &8222;~capitolul 5 :grupul de rezistenta!~&8221;

  1. Uuu,ce gasca :))) Sebastian,doamne! De ce ma chinui asa?Doar stii acum ce gandesc cand spui lucruri de genul celor pe care le-ai spus despre Sebastian!Sunt intr-o postura delicata iar tu nu imi fcai existenta mai usoara.Interesanta gasca,vreau sa stiu mai multe despre Sydnei 😀 Si Sebastian lool :))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s