^Capitolul 1~Nesiguranta^

Locul întunecat era luminat doar de luna argintie ce începea sa se ascundă după nori.Ea încerca sa dea un sens peisajului din jurul meu.Stăteam lângă ușa sălii de antrenament.Am încercat sa ma ridic dar nu eram eu cea care îmi stăpânea corpul . Eram doar o spectatoare.Fără voia mea buzele mele rozalii au început sa vorbească iar corpul sa mi se miște.

-Ai întârziat,am spus eu ridicându-mă.In fata mea se afla un tip de 18 ani ,avea cam 1.75 m ,parul lui negru cu tente albastre îl făcea misterios iar ochii verzi ii dădeau un aer de cuceritor venit sa se amuze.Zâmbetul de pe buze ii dădea de gol nerăbdarea...

pizap.com13571427441353

-Da pai…am văzut o bătrâna care avea nevoie de ajutor și….dar i-am întrerupt scuza cu o voce ce ma chinuiam sa o păstrez serioasa și sa ascund amuzamentul din spatele ei.

-Minți!Auzi la el bătrână la ora 2 noaptea pe străzi,am spus încrucișându-mi mâinile la piept.

-Este posibil,își dădu ochii verzi peste cap și se strâmbă ușor.

-Mergem o data?l-am întrebat nerăbdătoare fixându-l cu privirea.

-De ce nu ai intrat fără mine?Se apropia de mine și se apleca astfel încât ochii noștri sa fie la acelas nivel.

-Pentru ca cineva nu a vrut sa îmi dea cheia ieri ,ii zic spunându-mi mâinile în solduri încercând sa par cat mai fitoasa.

-Da, gresala mea ,spuse sarutandu-mi mana.Nu se va mai repeta prințesă ,spuse el aruncându-mi un zâmbet șmecheresc .

M-am înroșit un pic datorita zâmbetului lui șarmant ce îmi făcu inima sa îmi bata cu putere și respirația puțin greoaie.Am intrat amandoi în sala .El și-a dat sacoul cu care era îmbrăcat și la pus pe o băncuță și îmi șopti sa aștept chiar de nu mai era nimeni acolo sa ne audă.Întorcându-se după câteva minute era îmbrăcat cu un tricou alb și niște pantaloni sport negri .C-am simplu dar comod și apoi cine sunt eu sa critic având în vedere ca eu eram îmbrăcată cu niște pantaloni albastru închis cu o dunga maro inchis  în lateral ,o bluza pana la buric alb cu maro închis și bluza de trening legata de mijloc.

pizap.com13571425515692

-Bine, sa începem,spuse el frecându-și mâinile una de cealaltă.

-Într-un sfârșit i-am spus eu ironica.

Am făcut încălzirea după aceea el ma pus sa fac câteva exerciții de intindere ,corpurile noastre se atingeau ca într-un dans exotic.Privirea lui pătrunzătoare ma făcea sa ma înmoi și nu îmi ușura de loc treaba.Corpul meu era foarte fierbinte , era ca și cum as fi în mijlocul desertului Sahara doar ca priveliștea era mult mai plăcută.După ceva timp l-am întrebat:

-Si ,o sa facem ceva nou azi ?M-am plictisit de rutina aceasta zilnica,l-am întrebat eu în timp ce făceam abdomene iar el ma ținea de glezne.

-Da, după ce faci cele 300 de abdomene și alergi 3 km o sa ai plăcerea sa te lupți cu mine.Nu iți face griji o sa te i-au ușor , el zâmbi și se uita la mine de parca as fi fost o amatoare ,dar mie nu îmi pasa aveam sa îl fac sa regrete asta curând.

Ma cuprinse un sentiment de nerăbdare și am început sa măresc viteza cu care făceam abdomenele,nici nu mai trebuie sa va spun ca în „12 minute” am parcurs cei 3 km.După ce am terminat de alergat cei 3 km eram epuizata ,stoarsa de vlaga dar aveam destulă putere cat sa stau în picioare și sa dau un pumn zdravăn.Gândul ca i-as putea trage una in mutra tipului ăluia ma încânta mai mult decât mas fi așteptat.

-Începem ?

Eram incantata ,ma simțeam ca și cum mi-as fi putut lua zborul de acolo dintr-o clipa în alta.Nu as fi crezut ca gandul  ca as putea sa ii trag cuiva un pumn m-ar putea face asa de fericita.

-Ești în stare ?ma întrebă el aruncându-mi mănușile.

-Nu as mai fi Evelin Cruso dacă nu as fi în stare,i-am spus spunându-mi mănușile.

-Bine spus ,sa te vedem Cruso, dar el nici nu apuca sa își termine fraza caci eu deja ma năpustisem asupra lui.

Am încercat sa ii dau un pumn dar garda lui era dea dreptul impecabila ,era mai înalt ca mine  și mai rapid dar asta nu ma descuraja sau sa ma împiedice sa încerc sa ii mai trag una.

-Apara-ti capul,haide….mișcă-ti picioarele ,ești demna de mila ,spuse el încercând sa îmi tragă una dar oprindu-se înainte de a ma lovi la propriu și îmi spuse:

-Garda ta e plina de deschideri .

-Asta a pus punct,am spus în timp ce i-am tras un croșeu de dreapta  cu multa forță și atât de rapid încât nici nu văzu lovitura,cred ca o sa ma tina minte pentru asta.

-Asa se da un pumn ,haide continua nu încetini ritmul ,striga el la mine.

pizap.com13571429345824Am făcut exact ce mi-a spus el,nu am încetinit ritmul.Ii dădeam numai pumni și picioare dar neatingându-mi ținta.Totul semăna cu un dans nebun și erotic corpurile noastre se atingeau în mișcări rapide ,precise și pline de pasiune.Felul lui de a se mișca era atât de grațios încât îmi venea sa ma opresc numai ca sa ii admir frumusețea și trupul bine făcut și sexy. Șiroaie de transpirație se scurgeau de pe mine,eram dea dreptul extenuata.Nu am vrut sa îl las pe tipul asta mai ușor .Nu ii lăsam nici o șansă sa atace  dar din cauza oboselii sau a stângăciei mele m-am împiedicat iar el m-a prins de brat dar am căzut amandoi unul peste celalalt.

-Ce zici facem o pauza?ma întrebă el ștergându-și transpirația de pe frunte.

-Nu îmi spune ca tu Matthew Hansan ai obosit?ii spun răzând gândindu-mă la cat am alergat și cate exerciții am făcut în timp ce el stătea bine mersi.

-Nu draga mea, mie teama doar sa nu leșini și sa trebuiască sa iți fac respirație gura la gura deși nu ar fi chiar asa de rău.

-Aia este ,dacă nu mai reștiri sau te îneci (in apa)…spusem eu răzând privindu-l ironic cum sta deasupra mea  și îmi da câteva șuvițe de pe fata lasandu-mi impresia ca ar vrea sa ma sărute  și facandu-mi inima sa bata incontrolabil….

-Eva,Eva,Eva…

Îmi spunea numele cu atâta pasiune de parca ar fi fost un cântec ce îmi răsuna în ureche ,unul romantic dornic de iubire,ii vedeam pasiunea din ochii lui verzi dar cred ca doar mi se paru deoarece în secunda următoare dispăru…nu o mai vedeam.

-Eva haide, dădu sa se ridice dar eu l-am apucat de tricou  și l-am sărutat.

Era șocat nu se aștepta sa ieșim din jocul nostru al flirtului și sa fac eu primul pas.Eu ma bucuram de victoria mea și ii examinam expresia uluita în care am văzut din nou acel licăr de dorință ,deci nu mi se paru atunci.Încetul cu încetul totul se întunecă în jurul meu și auzeam o voce mecanica și amuzanta cum spunea din ce în ce mai tare:

-Trezirea.Trezirea.E timpul sa te trezești!Bzzzz!!Bzzz!!!

In secunda următoare eram în camera mea încurcată în așternuturi gata gata sa cad din pat.

-Un vis,a fost doar un vis,am oprit alarma atingându-mi buzele cu degetele,erau fierbinți și încă simțeam atingerea lui Matthew pe ele.M-am ridicat din pat și m-am uitat la ceas ,era 7:40 ,o frate, o sa întârzi!

Fără sa mai stau pe gânduri sau alte chestii am făcut un dus rapid am băgat 2 felii de pâine la toaster m-am îmbrăcat cu uniforma liceului St.James am uns feliile cu gem ,am luat una sa o mănânc și am zbughito pe ușă cu ghiozdanul în spate . Aveam un sentiment ca se va întâmpla ceva bun azi…cred.

pizap.com13571423347761

Reclame

13 gânduri despre &8222;^Capitolul 1~Nesiguranta^&8221;

  1. Oh Doamne!Ma bucur atat de mult ca ai scris un capitol atat de perfect din orice punct de vedere,plecand de la ortografie pana la descriere,actiune,personaje,tot!Foarte frunos,foarte frumos!!!Imi place tot si Eva,si Matt,uhh,ii iubesc pe astia doi si sper sa nu fi fost doar un vis,ci o amintire foarte frumoasa!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s