~capitolul 5 :kiss and love time!~

– Ce ai de gând sa faci?

– Despre ce vorbeşti?

– Despre tot…

Un nod mi se pune in gat nelăsându-mă sa scot vreun sunet. E oare posibil ca Claudia sa fi aflat? E oare posibil ca secretul ce a rămas secret timp de 17 ani sa fi ieşit deodata la iveala? Nu trebuie sa ma calmez…

– Haide o data Eva, stiu tot nu te mai preface. Cum ai putut sa îmi ascunzi secretul asta atât de mult timp? Si asta nu a fost de ajuns nu? A trebuit sa aflu acest lucru si de la EL.

– De la el?

– De la el, ma îngână ea dând aprobator din cap.

Claudia ma priveşte cu o expresie foarte enervata de parca i-aş fi omorât pisica sau mai rău. Agitaţia ma cuprinde treptat si încep sa fiu din ce in ce mai precauta. Cum e posibil ca chestia asta sa fie adevărată? Ce iar am un coşmar? Si cine puii lui Bobi e EL ce legătură are cu secretul meu? Cine mai ştie de chestia asta?… EL… trebuie sa fie unul din papiţoii aia doi Mat sau Michelle, o sa mio plutească mai târziu… dar din nou nu are nici o logica.De ce mar fi dat in vileag?

– Da! E absurd!

Vocea răstita si piţigăiata a Claudiei ma scoate din gândurile mele ce nu duceau nicăieri.

– Cum îl cheama pe EL?

– Nu am de gând sa îţi spun.

– De ce?

– Simplu, o sa te enervezi si mica fiara ce doarme acum in bârlogul ei se va trezi si iar o sa demonstrezi ca ai căpătat acea reputaţie cu un motiv.

Oftez exasperata de răspunsurile ei ce nu duc nicăieri. Ce ma fac cu fetiţa asta?

– Haide Eva! Ai uitat cu cine vorbeşti? Sunt eu Claudia! Spune tot acum vreau sa aud tot din gura ta!

Am uitat?… am uitat. Asta e, am uitat! Ea e prietena mea cea naiva si inocenta, nu trebuie sa am gândesc ca si cum as vorbi cu un adult sau cu un adolescent ca mine, trebuie sa ma compot de parca as vorbi cu un copil. Este imposibil ca ea sa îmi ştie secretul trebuie sa fie ceva la mijloc. Pufnesc amuzata apoi spun cu un zâmbet parșiv.

– Da ai dreptate… dar nu pot sa o spun… te rog spune tu in locul meu…

– Deci recunoşti nu?

– Da…

– Ştiam eu. Ştiam eu ca tu ai fost cea care sa dat cu glasul meu de buze!

Mai mult exasperata decât uşurată mi-am tras o palma uşor in cap încercând sa îmi zgudui putin creierii, poate se mai trezesc si ei la viaţa. Ne-am continuat drumul spre clasa in linişte… in cat de multa linişte posibila cu o Claudia nervoasa ca se presupune ca i-am folosit glossul. Am încercat sa ignor toate motivele Claudiei care spun ca nu e bine sa folosim acelaşi gloss. Am pufnit uşurată când l-am văzut pe Eric apropiindu-se de mine si zâmbind. El ma lua in braţe ignorând profu si ceilalţi elevi ce ne priveau insistent.Văzând ca el are chef de show m-am ridicat pe vârfuri privindu-l in ochii si lipindu-mi buzele de buzele lui ce schiţau un zâmbet ce îmi arata ca e îndrăgostită lulea de mine.

boy-and-girl-hug-kiss-love-manga-Favim.com-310020

Un mozol in fata tuturor ma întreb ce se va întâmpla acum? Fara sa îmi închid ochii m-am uitat peste umărul lui Eric si am început sa îmi plimb mana prin parul lui, Claudia deja se uita la mine plina de admiraţie. Un zâmbet mi-a străbătut chipul când l-am văzut pe Mat strâmbând din nas si încrucişându-şi mâinile la piept privindu-l pe Eric ca si cum ar vrea sa îl ucidă. Crezând ca i-am torturat destul cu scena noastră senzuala si conştientă de faptul ca Eric îşi plimba mana dreapta pe coapsa mea si ca vroia mult mai mult m-am despărţit de el mentinandu-mi zâmbetul pe fata.

– A trecut ceva vreme nu Cruso?

– Mai poţi sa spui asta o data.

– Ne nu ar suna la fel de bine.

– Poate, dar îmi place tot ce vine de aici, am spus punându-mi degetul arătător pe buzele lui.

Zâmbetul i se accentua, uitând de tot si fiind captivata de acele buze moi ce tocmai le-am gustat mi-am vârât uşor degetul printre buzele uşor deschise ale lui Eric atingându-i dinţii si apăsând uşor pe limba lui. El se uita şocat la mine, după 2 secunde ma apuca de încheietura si ma trase într-un alt sărut.

– Domnişoara Cruso! Domnule Weaver! Ce credeţi ca este locul acesta? Suntem într-o instituţie de învăţământ iar voi… in biroul directorului!

Eu ma uitam la ea cu o privire plina de venin in timp ce Eric ma strângea din ce in ce mai tare la pieptul lui. Muşcându-mi buza de jos ma gândeam cum pot sa o ameninţ pe Brisben, profa mea de mate, dar in acelaşi timp sa pot si sa scap de ea si sa o pun la locul ei. Am zâmbit si i-am şoptit lui Eric sa îmi dea drumul apoi i-am cerut telefonul Claudiei. Brisben ridica o sprânceană perfect pensata la mine indignată. Am intrat la poze apoi i-am arătat o poza cu ea si cu profu de muzica morfolindu-se in timp ce ea mai avea putin si avea orgasm de la un sărut… mda mie mila de ea probabil singurul bărbat care a atins-o vreodată este inexistent…

– Tu.. de unde ai asta? Ma întreba ea ruşinată.

– Întrebarea nu e de unde o am ci ce o sa faci pentru ca poza asta sa nu se răspândească prin întreaga şcoală?

Se uita la mine cu o fata de parca toată lumea i sar fi întors pe dos. Încercând sa îşi recapete controlul se întoarse spre ceilalţi studenţi ce ne priveau insistent si aproape ca tipa:

– Ce faceţi aici? Plecaţi in clasele voastre… acum! Nu e nimic de văzut aici!

Fara nici un alt cuvânt se întoarse si pleca nervoasa. Îmi pare rău doamna Brisben dar v-aţi luat de o zeiţă iar faptele au consecinţe, nu voi permite nimănui sa ma calce in picioare, sub nici o forma unui caracter atât de slab si uşor influenţabil ca al tau.

– Eşti bine? A spus Eric luandu-ma in braţe si sărutându-mă pe gat.

– Da, totul e bine acum.

– Asta e zeiţa mea.

M-am întors si mi-am trecut mana prin parul lui ciocolatiu si fin, ochii lui fierbinţi plini de pasiune îmi spuneau exact de doreşte sa facă si sincera chiar m-am saturat sa fiu virgina. L-am luat in braţe apoi i-am şoptit sărutându-l pe ureche.

– Daca o facem sa fii bland.

El zâmbi, era cel mai radios zâmbet care l-am văzut in întreaga mea viaţă, atât de sincer si pur, zâmbetul acela ma făcea sa fiu geloasa, eu nu o sa pot niciodată sa zâmbesc in felul acela eu nu sunt ca el eu am fost deja patata de nenorocirile vieţii, eu stiu deja prea multe… mult prea multe viaţa nu a fost miloasa cu mine dar nu ma pot plânge… nu vreau sa ma plâng.

– Nu o sa regreţi asta? După asta nu o sa mai fi ca înainte.

El ştie ca sunt virgina… am zâmbit si m-am uitat fix in ochii lui frumoşi ciocolatiii si am dat din cap in semn ca nu.In secunda următoare el ma lua in braţe si începu sa ma care afara din şcoală. Toată lumea se uita la mine ca la felul 14 iar eu probabil ma înroşisem ca un rac. Am aruncat o privire scurta la chipul lui ce părea sa emane o determinare uluitoare. Am făcut ce e bine, el ma iubeşte si cum a spus si Claudia nu vreau sa mor singura cu 1000 de pisici… si totuşi Mr Miau nu e un nume rău pentru o pisica… ah doamne la ce ma gândesc? Urmează sa ma fut iar eu ma gândesc la pisici?? Nu sunt normala. Ce dracu o sa fac? O sa fie bland? Si cat dracu o sa ma mai care in braţe? Am si eu picioare pot sa merg!

– Aproape am ajuns…

– Unde?

El îmi făcu semn cu capul sa ma uit in fata… un hotel. Mergem la un hotel si eu care credeam ca o sa o facem in sala de sport… eh nu am motive sa ma plâng.

Am ales o camera apoi am intrat in camera, deodata un val de emoţii ma străbătu, frica, nesiguranţa si… oarecum nerăbdare.

boy_kiss_girl_by_muhdfakharudin-d63lk9k

Se apropie de mine si se apleca sa ma sarute dar se opri si spuse:

– Eşti sigura ca vrei sa faci asta?

– O f doamne Eric da, ce dracu, eşti un prieten bun ne cunoaştem de când eram mici si acum după 2 ani de când mai părăsit vi la mine si ma iei in braţe.

– Nu stiu daca ma certi sau ceva de genul dar hei tu mai sărutat prima.

– Cum o fi…

– Hei, Eva daca vrei hai sa o luam mai uşor… nu trebuie sa o facem putem sa vorbim putin si sa vedem ce sa întâmplat in ăştia 2 ani de când nu ne-am mai văzut.

– Nu! Eu vreau sex acum, vreau sa scap de chestia asta!

– Ce? Tu vrei doar sa te dezvirginez?

– Nu eu.. ahh.. Eric ma nebuneşti. Vrei sa facem asta? Da sau nu?

– Da evident ca vreau dar tu sigur vrei?

– Eric de când am hotărât asta tu ma tot întrebi daca sunt sigura eu încep sa ma îndoiesc daca vrei tu asta.

El se încrunta si se năpusti asupra mea aruncandu-ma intr-un sarut plin de dorinta, ma lua in brate apoi am pornit spre pat.Ma impinse usor pe pat in timp ce el statea langa pat uitandu-se la mine cu un zambet tamp pe fata.

tumblr_lthitjhwFx1r0fjn0o1_500

Dupa 2 secunde isi dadu jos tricoul negru si se puse deasupra mea mangaindu-mi usor coapsa. Mana lui dreapta se strecura pe sub tricoul meu dezmierdandu-mi abdomenul cu atingeri delicate. Uşor uşor mana lui urca din ce in ce mai sus pana ajunse la marginea sutienului.Cu o mişcare agera îmi desfăcu sutienul eliberandu-mi putin sânii. Termină treaba cu sutienul mana lui curioasa ce dorea sa exploreze fiecare părticică din corpul meu se îndrepta spre sânii mei si începu sa ii maseze. Am scos un gemat de placere printre săruturile pasionale. Eric se dezlipi din statutul de care îmi fu atât de dor. Începu sa se uite la mine cu un zâmbet melancolic spoi îmi mângâie obrazul cu partea exterioara a degetelor lui.

tumblr_m5d7lgnFlO1r9qpe1o1_1280

Deodata se prăbuşi peste mine ca si cum ar fi secătuit de energie. Nu se mişca iar eu m-am ridicat prijinandu-ma in cot si am spus:

– Eric eşti bine?

Nu răspundea iar eu am început sa ma panichez. Ce se întâmplase? A leşinat? A fost prea mult pentru el? Un brat mare si puternic ma apuca de mana si ma trase de sub Eric si ma lua in braţe. Mat?!

– Ce faci aici? Am întrebat socata.

– Am venit sa te iau.

– Ce?

El deschise usa camerei in timp ce ma cara si o închise.

– Ce dracu faci aici?

Nu îmi răspundea, deschise usa camerei alăturate si o închise la fel de rapid.Ma arunca pe pat si se puse peste mine încruntându-se.

– Ce vrei sa faci?

Nu răspundea, doar ma privea insistent.

– La dracu Mat! Ce vrei sa faci?

anime-boy-kiss-girl-x-x-x_c809cf63aa3fe8

El îmi prinse mâinile deasupra capului si începu sa ma sărute. Simţeam cum inima mi-o ia razna. Respiraţia mi se ingreuna… nu mai am aer.Se desprinse de mine pentru a ma laşa sa respir si el respira sacadat, obrajii lui erau puţin roşii după ce văzu ca eram mai bine îmi ataca in nou buzele.Cu mana dreapta începu sa îmi exploreze corpul in timp ce mana lui stângă îmi ţinea mâinile nemişcate. Nu ma puteam împotrivi îmi doresc asta o vreau mintea mi se goli nu mai exista nimic.. nimic altceva decât atingerile lui senzuale si buzele lui înfometate.Ne sărutam cu pasiune, nu stiu când am început sa ii răspund la sărut dar totul mi se părea atât de sexy si vream mai mult, mult mai mult.Îl vreau pe el si îl vreau acum!

Reclame

2 gânduri despre &8222;~capitolul 5 :kiss and love time!~&8221;

  1. Jesus ce nehotarata!Urasc tipul asta de fete insa asta are ceva…ceva!Oricum,ce naiba s-a intamplat cu *oohhh* Eric?Si de ce naiba a venit Mat?La dracu… .Pot sa o omor si pe Eva si pe Mat,sa raman eu cu bietul Eric?Saaau…Jesus Christ!!!!Vreau nextul mai repede!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s