~capitolul 2:who is the Crow?~

Începând să îmi recapăt cunoştinţa mi-am deschis ochii cu greu. Trupul mi-l simţeam ca şi cum ar fi fost legat fedeleş cu lanţuri ce nu îmi lăsau nici un muşchi din corp să se mişte. Încetul cu încetul gazul ce îl inhalasem şi mă ţinu inconştienta îşi pierdea efectul din ce în ce mai mult lăsându-mă să gândesc logic şi să mă ridic în şezut.

Instinctiv am început să scanez camera cu privirea în căutarea unei prezenţe străine asupra căreia aveam să mă năpustesc cu toată forţa şi să o imobilizez. Camera era pustie. Eram singură în cine ştie ce loc sinistru din lume. Mi-am pus mâna pe pat vrând să mă sprijin pe ea, însă mâna mea nu a atins aşternuturile catifelate şi fine ale patului ci un ceas din aur rece de damă foarte frumos.În secunda următoare am realizat că eram înconjurată de bijuterii care mai de care mai scumpe şi mai frumoase şi asta nu era singura surpriză.În graba mea de a-mi găsi misteriosul răpitor nu am observat că rochia mea albastră dispăru şi mă făcu să rămân doar în lenjeria mea intimă cu trandafiri albi.

Gândul că răpitorul îmi atinsese trupul şi se holba la el mă făcu să tremur atât de furie cât şi de dezgustul ce îl simţeam faţă de propriul corp.Aş fi vrut să jupoi fiecare parte din mine ce o atinsese, dar nu am făcut-o aveam nevoie să fiu în formă maximă pentru ceea ce avea să urmeze. Am încercat să îmi aduc aminte de ceea ce tocmai se petrecuse, de toată acea agitație de la petrecere și cum toată lumea ţipa… tipa Corbul, el a fost, el probabil mă răpit.

Întorcându-mă la ceasul ce mi se păru foarte cunoscut l-am luat în mână şi am început să îl examinez cu atenţie. Am observat că era gravat cu o semnătură ce am recunoscut-o imediat. Lângă semnătura minusculă a tatălui meu (el este un faimos designer de bijuterii) am observat următorul mesaj: „Pentru iubita mea soră”, tata făcuse ceasul acesta şi îl dăduse mătuşii mele, aşa că ce căuta la Corb? O doamne mătuşa mea se culcase cu Corbul.

Greaţă mi se accentua din cauza gândului ca eleganta şi rafinată mea mătuşă care o iubeam din toată inima să culcat cu răpitorul meu ce doream să îl găsesc cât mai repede şi să îl… să spunem doar că îl voi face să sfârşească la spital în comă.

– Îţi place ceasul?

Vocea aceea groasă şi puternică răsună prin întreaga încăpere ce acum o secundă fu cufundată într-o linişte ca de mormânt.

– Mat? Am întrebat şocată.

– Da… şi nu.

– Ce?

– Sunt Corbul draga mea, spuse în timp ce se apropia de pat şi îmi sărută mâna.

– De ce m-ai adus aici?

– Ou, nu ţi-a spus mama ta de această întâlnire clandestină la ora 23:00?

– Mat vorbesc serios.

– Nu înţelegi nu? Acum nu sunt blândul şi idiotul tău profesor de pian, sunt Corbul, un hot internaţional căutat din cauza furtului de bijuterii. Acum îţi înţelegi poziţia?

– Puteai să îmi iei bijuteriile fără să mă răpeşti.

– Nu vreau flecuşteţele acelea vreau cea mai mare nestemata a ţării.

– Ce vrei… atunci mi-am dat seama, vorbea de mine, pe mine mă vroia.

– De obicei eşti foarte receptivă dar de data aceasta ai fost cam lentă, Eliza începi să mă dezamăgești.

– Stai departe!

– Hopa să enervat prinţesa.

– Nu te voi avertiza şi a doua oară.

blue eyes denpa onna to seishun otoko swimming pools white hair anime girls hoshimiya yashiro 144_wallpaperbeautiful_11

El se apropia şi mai mult de mine, aproape că se puse peste mine şi eu am luat acea acţiune ca pe un „Nu voi sta departe de tine, pregăteşte-te de un viol brutal” şi am încercat să îi dau un picior i burta dar el se ridică la rangul de fost spion internaţional/curent dezertor şi se feri depărtându-se de mine. Eu am sărit din pat şi am continuat să îl lovesc.

Aveam centura neagră la artele marţiale, eram foarte puternică şi încă sunt dar în ochi lui nu eram decât o amatoare. El era mult mai rapid, mai înalt şi mai puternic, mă putea învinge uşor acum probabil aş fi fost scoasă de mult din lupta dacă ar fi fost serios. Îi plăcea să se joace cu mine. Flacăra furiei creştea din ce în ce mai mult în micul meu corp. El avea o expresie amuzată şi ironică ca atunci când îţi vezi fratele că încearcă să te imite dar nu reuşeşte şi face totul să fie atât de adorabil.

După un timp părea să se plictisească de mica noastră „lupta” cu mine şi printr-o mişcare agera mă trânti de perete făcându-mă să mă dau cu capul de el şi să văd stele verzi pentru câteva secunde.Cu o singură mână mă imobiliza prinzându-mi ambele mâini deasupra capului. Mâna lui liberă se plimba dea lungul abdomenului meu. Un fior de frică îmi străbătu tot corpul dar am încercat să îl ascund.

– Est frumoasă Eliza, vocea lui îmi făcu genunchi să se înmoaie.

Credeam că o să leşin pe loc. Îi simţeam respiraţia caldă pe pieptul meu, întregul meu corp era fierbinte. El îşi presa corpul de al meu făcându-mă să îi simt fiecare muşchi. Respiraţia mi se îngreuna. M-am uitat în ochii lui, însă a fost cea mai proastă mişcare din întreaga lume. Expresia lui era impenetrabilă, însă, ochii ochii îl trădau, când am văzut acea pasiune şi acea dorinţă animalică de a mă avea nu am mai putut gândi, mintea mea se goli complet.

Am început să îl privesc cu adoraţie iar ceva îmi spunea că mâna lui ce mă ţinea imobilizata şi faptul că eram atât de lipiţi unul de celălalt erau singurele lucruri ce mă ţineau în picioare.În momentul când buzele lui lea atins pe ale mele respiraţia mi se opri pentru câteva secunde. Limba lui dansa cu a mea într-un dans nebun. Mâna lui ce mă ţinu imobilizata mă elibera şi se folosi de ea pentru a mă sălta în sus. Eu fără ezitare mi-am încolăcit picioarele în jurul taliei lui. El se împinse mai mult spre mine vrând să fim şi mai aproape dacă era aşa ceva posibil. Mi-am lăsat mâinile să cadă pe umerii lui Cuprinsa de pasiune mi-am pus o mână la ceafa lui trăgându-l de părul lui mătăsos şi dându-i capul pe spate făcându-mă să pot să îl sărut mai bine. Neplăcându-i poziţia în care ne aflăm, el se îndrepta spre pat în timp ce mă săruta. Am căzut amândoi în pat şi ne-am despărţit puţin pentru a putea respira. El îmi examina expresia ce sunt sigură că nu o mai văzu până acum. Luă câteva diamante din pat şi mi le aşeză pe piept spunând:

– Tot ce e aici, toate astea pălesc în comparaţie cu tine. Eliza eşti superbă.

Cuvintele lui păreau că îl surprind şi pe el însuşi. Respiraţia mi se îngreuna şi mai mult, inima îmi bătea cu putere parcă vrând să iasă din piept. El îmi lua chipul în căuşul mâinii lui şi îmi dădu un sărut scurt.

– De ce faci asta am întrebat după ce ne despărţisem din sărut.

– Pentru că te vreau.

– Nu sunt un obiect pentru care te cerţi cu prietenul tău.

– Nu, eşti un obiect pentru care mă cert cu inima ta.

– Eşti un măgar.

– Mai bine decât un porc.

– Duma acasă.

– Nu.

– De ce? Veșnica mea întrebare.

– Pentru că în seara asta eşti a mea.

El mă săruta din nou şi fu prins în mrejele pasiunii, eu însă încă reuşeam să gândesc cât de cât aşa că am făcut cel mai logic lucru de care eram în stare: i-am dat un genunchi în „comoara”, l-am dat la o parte şi am zbughit-o spre uşă. El îşi reveni într-o secundă şi porni spre mine. Într-o secundă era în spatele meu şi mă imobiliza cu faţa la uşă. Apropiindu-se de urechea mea mi-a şoptit:

– De ce te împotriveşti? Ştiu că mă iubeşti.De ce vrei să te întorci în acel loc?

– Pentru că ştiu că o dată ce mă vei avea mă vei arunca, întocmai ca pe celelalte.

– Aşa e, vocea lui se transformă din una plăpândă şi rugătoare în una rece şi fioroasă, eu niciodată nu mă întorc la ce am mai folosit, continuă el.

Cu o putere şi rapiditate incredibilă mă răsuci şi mă imobiliza cu faţa la el.

– Nu eşti mai diferită decât celelalte, nu eşti cu nimic mai specială.

– Te înşeli.

– Mă înşel? Acum un minut spuneai altceva.

– Sunt mai specială, dar nu pentru tine, cândva voi fi, cândva îţi voi fura eu inima când se va întâmpla acest lucru atunci mă voi culca cu tine, am schiţat un zâmbet plin de încredere şi sfidător, dacă nu eram specială deocamdată pentru el asta nu însemna că nu voi fi niciodată.

– Tu, chiar eşti.. ceva, spuse zâmbind.

El mă săruta şi mă făcu să înghit ceva prin acel sărut.

– Ce ai… dar nu apucasem să termin propoziţia căci leşinasem.

Când m-am trezit eram în camera de oaspeţi a mătuşii mele ce mi-a devenit foarte cunoscută în ultimele 4 luni 3 zile, 8 ore şi 5 minute ca să fiu mai exactă.

– Te-ai trezit într-un final.

– Mătuşă? Am spus şocată.

– Haide nu e chiar aşa de uimitor că stai la mătuşa ta. Cum te mai simţi?

– Bine. Ce să întâmplat? Ce caut aici?

– Corbul, te-am găsit în dormitorul tău. Părinţii tăi au spus că e o ruşine că te-ai lăsat capturată de acel infractor aşa că vor să stai aici câţiva ani până va trece totul. Of… nu ştiu ce e în mintea fratelui meu, dar bănuiesc că este ceva bun având în vedere că şi-au dat acordul pentru…

– Pentru ce?

– Pentru a te antrena să fi spion şi să intri în F.B.I. spuse un bărbat ce era în tocul uşii.

Era înalt şi chel avea nişte ochelari negri şi un mic aparat de emisie-recepţie în ureche aproape invizibil aproape. Era îmbrăcat într-un costum negru şi o cămaşă albă. După puţin timp am început să analizez ceea ce îmi spusese.

– F.B.I? Îmi pare rău, părinţii mei poate şi-au dat acordul dar eu nu. Nu voi face aşa ceva.

– F.B.I-ul a insistat de multă vreme să îţi începi antrenamentul de spioană, dar tatăl tău nu a vrut ca tu să ajungi o spioană ca şi mine, spuse mătuşa mea.

– Insistăm şi reuşim, o să fi un agent de excepţie spuse bărbatul în costum negru.

– Îmi pare rău domnule dar nu mi-am dat acordul, am spus amintindu-mi cât de cât de bunele maniere.Şi tu eşti spioană? Am spus îndreptându-mă spre mătuşa mea.

– Prefer termenul de agent al guvernului şi dacă îţi vei începe antrenamentul o să poţi să îl prinzi pe Corb.

– De acord! Am spus la o nanosecundă distanţă de propoziţia mătuşii mele, ceea ce credeţi-mă este foarte puţin.

Imagine ce are legatura cu viitorul capitol:

AnimeRunningNinjaGirl

//

Reclame

6 gânduri despre &8222;~capitolul 2:who is the Crow?~&8221;

  1. WTF?(where’s the food :)) ) ce-i asta? parca vroia sa ii castige inima nu sa il omoare, sau stai? vrea sa il gaseasca sa faca asta? offf nush ce gandesti tu, dar tot ce am eu acum in minte e UNDE E NEXTU???????

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s