~capitolul 5:Ken the crow~

Îmi simţeam picioarele foarte grele ca si cum ar cântări câteva tone, nu ma puteam mişca dar ştiam ca trebuie. Nu e uşor sa fi înger si nu e sub nici o forma uşor sa fi un înger pe care şi-a pus Lucifer pata. Din nefericire eu sunt un înger care nu poate scăpa din mana lui Lucifer dar asta nu înseamnă ca nu o sa încerc. Uşor am început sa ma mişc un pas după altul urmat de altul si de altul.In câteva secunde am reuşit sa recapăt controlul asupra întregului meu corp.

Am mers ceva timp prin liniştea apăsătoare. Pietrele de mormânt erau peste tot in jurul meu. Mergeam fara întrerupere pana când am observat ca ma învârteam in cerc… nu nu ma învârteam in cerc… ci mai de graba cineva nu ma laşa sa merg mai departe. Pietrele de mormânt se repetau cu acelaşi nume care după o ora le învăţasem pe de rost. Un corb se aşeza pe o piatra privindu-mă tinta. Croncănea intr-un ritm ciudat si se uita la mine insistent. Înţelegând ca dorea sa îmi spune ceva m-am apropiat de el si m-am pus lângă piatra de mormânt.

join_me_in_darkness_by_enchantedwhispers-d534iw9

Se uita la mine insistent si şasea. Liniştea se aşternu, nu se mai auzea nici un croncănit si eu si acel corb eram singurele fiinţe pe care le puteam vedea. Corbul sari pe genunchiul meu arătându-mi o încredere uimitoare.

images

Timp de 10 minute nu se întâmpla corbul se holba la mine si eu la el. Plictisită si uşor amorţita m-am ridicat, corbul zbura înapoi pe piatra de mormânt iar eu am început sa merg. Un croncănit asurzitor se auzi din partea corbului de care ma îndepărtasem. M-am oprit si mi-am pus mâinile la urechi încercând sa estompez zgomotul. Când intr-un final corbul se opri observasem ca pistolul ce reuşisem intr-un fel ciudat sa îl leg de rochie căzu întocmai lângă trandafirul negru ce îl aruncasem.

The mystifying Lake Tekapo

M-am aplecat pentru a lua pistolul si trandafirul si m-am trezit cu un corb ce stătea pe spatele meu. El croncănea intr-un mod foarte ciudat aproape ca râdea.Si a urmat o parte si mai ciudata:

Corbul zbura către parul meu si îmi apuca o şuviţă de par, începu sa traga cu putere ducându-mă către piatra de mormânt pe care stătea mai devreme.Se aşeza pe piatra si batu uşor cu ciocul in piatra. Atunci mi-am dat seama ca ce scria pe piatra nu era un nume ci un mesaj. Surprinsa am citit cu voce tare:

26b83a219354544b3de126d8bb89a959-d4m764t

-„Pentru a fi libera iţi va trebui o călăuză pentru a fi libera mai întâi trebuie sa fi captiva, pentru a fi captiva mai întâi va trebui sa fi îngropată, pentru a fi îngropată mai întâi va trebui sa iţi găseşti un loc, pentru a găsi un loc mai întâi va trebui sa răspunzi la aceasta ghicitoare, pentru a raspunde la ghicitoare mai întâi va trebui sa descoperi graiul corbului”… graiul corbului? Nu şti la ce se refera nu? Am întrebat uitându-mă la corb si zâmbind.

– In sfârşit!

– Ce? Vorbeşti?

– Nu rag ca un leu in timp ce dansez samba, normal ca vorbesc.

– Si de ce nu ai vorbit pana acum?

– Pentru ca nu e politicos sa vorbeşti fara sa fi întrebat.

– A si e politicos sa tragi pe cineva de par si sa te aşezi pe spatele lui nu?

– Tehnic nu m-am aşezat pe spate ci mai jos.

– Ahhhh in fine cum pot ieşi de aici?

– Simplu trebuie sa fi îngropat.

– Glumeşti nu?

– Nu tot ce trebuie sa faci e sa dai piatra mormântului astuţios la o parte apoi vei intra pe tunelul din înăuntrul lui apoi vei găsi usa care o cauţi cu ardoare.

– Mersi… cred…

Putin nesigura am dat piatra la o parte. Din fericire nu am găsit nici un cadavru doar un tunel. Corbul ma privea cu insistenta apoi mi-am amintit ceea ce tocmai îmi spusese „nu e politicos sa vorbeşti fara sa fi întrebat” si de asemenea nu e politicos sa urmăreşti pe cineva… e politicos sa fi invitat sa vi cu acel cineva iar pe piatra scria ca am nevoie de o „călăuză”… poate ca el e călăuza mea…
– Vrei… sa vi cu mine? Vrei sa scapi de aici?

– Nu vreau sa scap dar daca tu ma întrebi daca vreau sa îţi fiu călăuza atunci o sa spun da.

– Mulţumesc…

Am intrat amândoi in… nu îmi vine sa cred ca spun asta dar am intrat in acel tunel care era acoperit de o piatra funerara si un cavou… am mers ceva vreme, era linişte doar sunetul tocurilor mele cum atingeau cimentul se auzea, corbul se aşeza pe umărul meu si îşi fixa privirea înainte.

the_emissary_by_vampirekingdom-d5r98ve

După 20 de secunde o usa cu un trandafir alb apăru in fata mea înainte de a intra pe usa l-am întrebat pe corb:

– Cum te cheama?

-… Ken.

– Da… mi-a spus bătrânul barman sa te salut.

– Da… sărmanul Huan… a murit de tânăr.

– Cum adică a murit de tânăr?

– Tu ai vorbit cu fantoma lui, nimeni de aici nu e viu.

– Si tu? Nu eşti…

– Nu nu sunt, eu sunt gardianul morţii, sunt un demon deci nu pot fi catalogat drept viu sau mort…

– Da..

Am pus mana pe clanţa uşii si am deschis cu repeziciune gândindu-mă la tot ce se petrecuse azi.

– Toate acele morminte erau ale spiritelor ce le-am întâlnit azi?

– Da…

– A cui e acest mormânt?

– Mai bine sa nu şti…

– Spune-mi!

– E a lui Huan.

– Bătrânul barman?

– Da… sper ca e fericit măcar acum…

O lumina puternica ma izbi in fata in momentul in care am deschis usa complet. Usa se închise cu repeziciune si ma obliga sa intru in următoarea camera. Nu vedeam nimic… nu ştiam ce se întâmpla. Ce va ascunde misteriosul trandafir alb? O dragoste puternica ce tine si după moarte ca trandafirul roşu? Un mister, o tragedie, un peisaj macabru ca trandafirul negru sau va fi cu totul altceva? Ei bine in curând voi afla…

– Oh ai ajuns destul de departe Eva.

VOcea cunoscuta si groasa îmi răsună in curechii ca si cum ar fi fost un strigat. Lumina dispăru într-o oarecare măsură iar eu am început sa îmi deschid ochii încercând sa ma adaptez la lumina biroului directorului.

– Ce a fost asta Emet? Asta a fost încercarea care mi-ai pregătit-o? Sa şti ca nu a fost cine ştie ce.

– Glumeşti? Tu crezi ca asta a fost? Nu draga mea prospătura, asta a fost doar o încălzire. Adevărata încercare începe abia acum.

– Care e treaba…?

– Ce?

– Care e treaba cu prospătura si cu spânzuratul? De ce mai întrebat când am ieşit din maşina daca am terminat cu spânzuratul? De unde naiba îmi ştiai numele?

– Oh deci Lucifer nu ţi-a spus?

– Ce sa îmi spună??!!

– Eşti o prospătura, un înger nou.De fiecare data când Lucifer vrea ceva, primeşte.In corpul ala frumos pe care îl ai a fost prins alt înger care a reuşit sa reziste 3 luni, el a fost îngerul ce a rezistat cel mai mult de obicei ingerii nu reuşeau sa reziste decât 3-4 săptămâni daca reuşeau sa stea si atât.

– Deci.. in trupul asta…

– Da au mai fost si alti ingeri.De ce credeai ca tu ai fost singurul înger al lui Lucifer?

– Da…

– Ce drăguţ, nu iubire tu nu ai fost singurul înger.

Eram uimita deci lucifer… nu ma tortura numai pe mine. Credeam.. credeam ca sunt speciala, ca sunt cat de cat speciala pentru el… chiar începusem sa îl simpatizez.. chiar începusem sa ţin la el… Aproape ca îmi venea sa plâng dar m-am abţinut si am spus:

– B.. bine si care e faza cu spânzuratul?

– Unii vroiau sa scape atât de mult din corpul ala încât se sinucideau si evadau, ultimul înger sa spânzurat si a reuşit sa scape astfel ai ajuns sa îl înlocuieşti tu.

Inima ma strângea… eu nu eram decât… o înlocuitoare? Nu sunt nimic mai mult decât o înlocuitoare. Inima ma ardea si bătea din ce in ce mai rar, ma simţeam ca si cum o greutate imensa se puse pe sufletul meu iar o lacrima îmi aluneca pe obraz.

– Ce drăguţ, micul înger e trist. Vino draga mea Emmet e aici.

El ma lua in braţe zâmbind, ştiam ca face asta doar pentru a obţine ceva de la mine dar nu îmi pasa… ma durea prea tare inima pentru a gândi ma durea mult prea tare…

tumblr_m329r480dC1rp30e7o1_500

Reclame

10 gânduri despre &8222;~capitolul 5:Ken the crow~&8221;

 1. Imi pare atat de rau ca trebuie sa incep cu o observatie dar asta e.K,trebuie sa dai mult mai multa atentie cuvintelor,sa ai grija cum le scrii,si semnelor de punctuatie.La un moment dat nu mai stiam cine vorbeste cu cine,in ultimele fraze am inteles asa :”Vino draga mea Emmet” si la o citire mai amanuntita am vazut si „e”-ul de dupa Emmet.In rest a fost frumos,incerca sa-ti canalizezi iesirile ca cea de azi de la ora de franceza pentru ca te vor face doar sa pari…isterica si stiu ca nu asa esti.Te rog,incearca sa treci de pragul copilariei,prin scris,maturizeaza-te!Gandeste-te ca poti face asta asa cum ai facut cu scrisul,ai spus ca nu-ti placea nici macar sa citesti iar acum ai un blog!Arata vointa! 🙂
  ~A.G.~

  • of….asta e inevitabil nu?ahhhhh ce as vrea sa raman copil o viata dar…la ora de franceza mam enervat nu a fost o iesire copilaroasa ci mai de graba simpla furie mia calcat pe mandriu si cum am spus si atunci „eu nu ma milogesc de nimeni” Tina ma cunoaste si stie cum sa ma enerveze …of stiu! desi tot copilaresc o sa fie:))) o sa ma maturizez doar ca sa nu o mai las pe ea sa ma enerveze vedem noi cine cedeaza mai intai nervii mei sau ea >:)

   • Si eu eram la fel ca tine,pe bune!Poti s-o intrebi pe Cristina.Dar am incercat sa vad cum pot folosi lucrurile care ma enervau impotriva celor care o faceau.Si prin faptul ca ramai rece,iei in ras tot ce iti fac si le dai o replica buna ei vor ceda,si tu vei schimba locul cu ei.Acum depinde de tine.Vrei sa-i faci sa se simta mizerabil,sau ii lasi sa faca ce vor cu nervii tai?Eu nu asa o stiu pe ACEA Alee,din spatele bretonului si a scrisului si mai nou a ochelarilor 😉

    • hai mah :))) da ai dreptate wtf happened with me? mda se vede ca am fost cam stresata in ultima vreme ok vechea Alee sa intors si e mai rea ca niciodata 😀 >:) >:)

     • Doar faptul ca mi-ai dat dreptate fara o replica de genul :”Acum ai dreptate dar o sa vezo ce-ti fac eu” inseamna ca ai inteles mesajul.Eu doar am spus cea ar putea fi mai bine pentru tione pentru ca de schimbat,nici pe mine nu m-au schimbat persoanele care au intrat si iesit din viata mea,insa am incercat sa iau din fiecare experienta lucrurile bune si sa mi le insusesc.Si nu,nu se cheama furt 😀 ~Ana~

  • owwww mersi 😀 ok deci stiu ce capitol o sa scriu urmatorul…de fapt am uitat mai intai trebuie sa scriu un capitol din Sahara caci i-am promis lui B 😀 >:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s