~capitolul 6:i’m kind of different~

Emmet ma strângea destul de tare in brate lăsându-mă sa plâng in voie. Ii simţeam bărbia cum imi apăsă uşor creştetul capului, ceea ce însemna ca zâmbea din toată inima… El se distra iar eu in momentul asta… sunt foarte fragila, ma simt ca si cum daca nu mar strange aşa de tare mas sparge pur si simplu…

– Foarte drăguţ spectacolul.

Am auzit un bătut din palme apăsat si sarcastic parca bătându-şi joc de mine si de aceste lucruri ce le am care se numesc cu greu sentimente.. ceva ce el nu are.

– Lucifer, am spus îndepărtându-mă de Emmet si scrâşnind furioasa din dinţi.

– Acum daca ai terminat cu joaca Emmet vreau sa ma joc si eu.

– Cum vrei stăpâne Lucifer, a spus zâmbind si îndreptându-se spre usa.

Lucifer îl apuca de cot exact când a trecut pe lângă el şoptindu-i ceva ce ii ştersese zâmbetul ala enervant de pe buze. Lucifer ii dădu drumul mulţumit de rezultatul obţinut. Înainte sa nu îl mai putem auzi Emmet a spus destul de tare astfel încât sa îl putem auzi tare si clar accentuând cuvântul „director”:

– Ania va sosi curând directore.

Lucifer isi transforma treptat zâmbetul într-o expresie neutra dar totuşi glaciara. Asta e unu lucru care numai el poate sa îl facă, sa arate nepăsător si tot isi nervos in acelas timp. El isi întoarse privirea de la locul in care Emmet pleca către mine si a spus cu un ton superior:

– Ţi-a plăcut mica excursie?

– Da a fost extraordinara domnule director, am spus afişând un zâmbet sarcastic.

El se apropie de mine si imi puse un deget sub ridicându-mi chipul si forţându-mă sa ma uit la el:

– Foarte bine, mi-a plăcut la nebunie chipul tau confuz când ai auzit ca te-ai întâlnit cu fantome sau ca ai fost pe tărâmul morţilor ce nu au pace, insa cel mai mult mi-a plăcut când a trebuit sa intri in acel cavou. Păreai atât de speriata, a spus râzând.

Mi-am smucit capul si m-am indepartat de el aruncându-i o privire nervoasa. Le se apropie de mine iar eu am continuat sa merg cu spatele pana când m-am lovit de marginea biroului. Kent ne privea tăcut de pe umărul meu.

– Pleacă, a spus Lucifer către Ken.

Ken se uita la el tăcut nemişcându-se.

– Am spus sa pleci nu mai auzit corbul?

– Nu imi poţi spune ce sa fac Lucifer. Eu sunt călăuza acestui înger si datorita legilor tărâmului morţilor nu ai putere asupra mea.

– Ce corb inteligent avem aici.

– Lucifer, daca imi aduc bine aminte, a spus Ken frecându-şi bărbia cu aripa dreapta ca si cum ar fi fost un om, îngerii tai nu au mai avut o călăuză pana acum. Sar putea ca micuţa asta sa iţi dea bătăi de cap.

Ken zâmbea parca fiind mândru de mine ca am realizat ceva ce nici un alt înger al lui Lucifer nu a mai făcut.

– Bravo copila, a adăugat Ken de parca ar fi fost o replica de a si uitat cum se roteşte.

Lucifer ne-a privit pe amândoi apoi a spus afişând o expresie indiferenta:

– Foarte bine, dar sa nu te prind ca imi deranjezi ceilalţi elevi corbul.

A pronunţat cuvântul corb de parca ar fi fost cel mai dezgustător si insignifiant cuvânt ce l-a spus vreodată.

– Nu iţi face griji Lucifer doar creaturile din lumea cealaltă ma pot vedea deci nu o sa ma despart de aceasta copila prea curând.

– E bine de ştiut. Acum hai, nu vreau sa va mai vad. Plecaţi la ore.

Brusc ii apăru un zâmbet uriaş când pronunţa cuvântul „ore” ca si cum aveam sa am o ditamai surpriza când o sa ajung in clasa.

– Sa înţeleg ca asta va fi…

– Următorul tau test, mi-a continuat Lucifer vorbele.

Gânditoare am început sa ma îndrept spre usa. Când eram exact lângă lucifer el ma opri întocmai cum făcu si cu Emmet si imi salta bărbia cu degetul lui arătător.

– Faci asta cam des, nu Lucifer?

– Sa nu îndrăzneşti sa mai plângi de fata cu altcineva in afara de mine.Ai înţeles?

– Si daca o fac?

– Atunci ma voi asigura ca nu o sa uiţi acea noapte întreaga ta viaţa.

– Am înţeles, am spus fixându-l cu privirea oarecum speriata de vorbele lui.

El continua sa ma privească apoi isi puse buzele peste ale mele. Un val de emoţii imi izbi corpul sfărâmându-l in mii de bucăţi ce probabil aveau sa fie luate de vânt si duse undeva departe in cel mai întunecat si negru colt al inimii mele.De aceste sentimente trebuie sa ma feresc… L-am muscat de buza pana când am simţit gustul metalic si totuşi dulce al sângelui. El se îndepărtă zâmbind apoi ma apuca de brate si ma musca de gat astfel încât semnul ce mi-l făcu sa nu poată fi ascuns.

– Daca îl ascunzi vei fi moarta.

– Cum zici tu, Lucifer.

M-am eliberat din strânsoarea lui încercând sa par nonşalanta apoi am ieşit din biroul lui. Un fior imi traversa şirea spinării si parca l-am simţit pe Lucifer zâmbind din toate puterile. Mijindu-mi ochii am început sa merg pe holul pustiu încercând sa ignor bătăile frenetice si enervant de asurzitoare ale inimii mele.

Picioarele m-au purtat automat spre usa unei clase. Am deschis usa iar profesorul in jur de 40 de ani ma salutat cu un zâmbet si mi-a spus sa ma aşez la loc arătându-mi un loc liber din spatele clasei. Privirile insistente ale colegilor erau fixate pe mine de parca as fi o ciudăţenie a naturii. M-am aşezat in banca si am găsit in ea un bileţel pe care scria:

” Mori o data curva odioasa, de cate ori ai încercat sa te sinucizi si noi tot nu am scăpat de tine. Mori!”

Am făcut bileţelul ghemotoc si l-am aruncat într-o tipa care se uita la mine si chicotea. Când a văzut ca l-am aruncat in ea sa oprit din chicotit si mia aruncat o privire plina de ura, zâmbind. Eu nici nu am clipit si am privito de parca nici nu ar fi făcut ceva. Văzând ca nu obţinem nici o reacţie din părea mea zâmbetul i se stinse încet încet si se întoarse înapoi la banca. Eu am zâmbit incercand sa ignor privirile insistente. M-am uitat la mâinile mele si am văzut zgârieturile de lama roşiii si adânci. Erau multe, altele trecuseră altele aveau pielita aceea scârboasă. Ce naiba a făcut îngerul dinaintea mea?

Reclame

7 gânduri despre &8222;~capitolul 6:i’m kind of different~&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s