~capitolul 1: old new times~

elena-and-damon-poster_421x522 71

Looking for a girl that was here but now she’s gone,
Felt so good even though she didn’t move on,
She knows what I want but she’s bad for me,
She gets what she wants when she’s touching me,
I shoulda known better but she took my self control,

_________________________________________________________________________________________

Ma mişcam cu 192 de km/h si imi plăcea vroiam mai repede mult mai repede asta nu e de ajuns pentru mine. Vreau mai mult aşa ca am făcut ceea ce orice maniac al vitezei căruia nu ii pasa daca moare într-un accident ar face: am accelerat oo si ce bine a fost. Nu simţeam vântul dar ştiam ca e acolo, nu ma loveam de vreun pom dar ştiam ca si aia sunt acolo insa vedeam cum ma îndepărteze cu viteza de orice mic lucru de care ma apropii. Doamne si ce bine e nimic nu se compara cu senzaţia asta… ei bine poate doar o partida de sex… măcar daca as găsi pe una mai rezistenta care sa ştie cum sa ma satisfacă.

Sunt in frunte nimeni nu ma poate depăşi sunt cel mai tare ce dracu tata nu a făcut niciodată un accident da ce eu sunt mai prost sa fac unul? Si chiar daca as face cine dracu moare din prostia asta?… a da oamenii. Nu sunt prea inteligenţi, nu sunt prea rezistenţi la sex dur majoritatea dar sunt nişte marionete amuzante.

Am ajuns la 217 de km/h sa încetinesc? Nu ce dracu vreau mai mult, imi trebuie un motor mai puternic asta merge doar cu 300km/h la dracu. Un zâmbet mia apărut pe fata, chiar de chestia asta nu merge prea repede tot e buna de ceva. Daca as putea as sta numai aici la curse pe terenul asta gol si abandonat unde se zărea sin loc in loc urme negre de la roti si se aude dulcele sunet al unui motor turat la maxim. Eram pierdut in gândurile mele si totuşi eram atent la drum, ştiam ca ceilalţi sunt cu mult in spatele meu si de aceea m-am mirat când am văzut ca o maşină întocmai ca a mea doar ca era un alb complet imaculat iar a mea era neagra simplă. Maşina cealaltă încercă sa ma depăşească. Mi se părea amuzant sa încerce sa ma învingă, bine hai sa ne jucam cu chel boss-ul asta. M-am jucat cu el apăsând din când in când pe frana dându-i impresia ca ma depăşit era ca o joaca si totuşi joaca se apropie de sfârşit. Linia de sosire se apropia cu repeziciune si am decis ca încheie jocul. Am apăsat pe acceleraţia cat am putut de tare iar in secunda a 2 a eram in fata lui. Doar un km doar atât ma desparte de câştig.

lp570_-black

Am zâmbit ironic aţintindu-mi ochii pe linia de finiş. Deodata vrummm idiotul ma întrecu… pe mine idiotul ala cu care ma jucam mai devreme ma întrecu la ultimul km.

video_nissan_gtr_vs_lamborghini_lp5704_performante

Cum e posibil aşa ceva? Am apăsat puternic pe frana apoi am rotit voalul laşând in urma mea o frumoasa urma de roti. Şocat am spus:

– Idiotul ma întrecut…

Am început sa îl caut cu privirea sa vad unde e sa ii vad mufa tipului dar nici nu opri de îndată ce câştiga o tuli fara măcar sa iasă din maşină. Nervos am dat cu pumnul uşor in volan si a ieşit din maşină.

– Yooo frate ai pierdut. Pentru prima data in istorie marele Andrew Salvatore a pierdut bine ai venit in clu…

– Gura Monty ma enervezi si sar putea sa te dau la pisici.

– Opaaa numele de şobolan chiar eşti nervos.

– Am zis gura.

-„Am zis gura ” cine?

– Am zis gura Jeff!

– Gata vezi ca poţi sa imi spui si pe nume?

– Monty nu vreau sa ma bat cu tine dar daca ne vom bate şti cine va câştiga nu?

– Gata… gata, Monty a tăcut.

– Aşa bun băiat.

Jeff se enerva mereu când ii spuneam Monty si asta ma făcea sa zâmbesc într-un oarecare fel si totuşi cum dracu am pierdut?

– Auzi frate, daca nu ai un vibrator la tine atunci iţi vibrează telefonul.

Am scos telefonul din pantaloni si înainte de a raspunde si a spune Alo am spus:

– Monty şti ca jucăriile astea sunt pentru homosexuali.

– Aaaaa ca homosexualul ala care tea întrecut.

– Da, ca el, am spus scrâşnind din dinţi. Alo?

– Andrew puiule haide ai uitat ca azi ai promis ca vei lua cina cu noi?

– Nu am chef in seara asta.

Andrew Elliot Salvte te plângi?

– Nu mama… ajung in 10 minute.

– Bun si de data asta ai grija sa nu mai aduci politia cu tine ca data trecuta. Imi amintesc ca tatăl tau nu se lăsa prins niciodată de poliţişti.

– Da cum spui tu vin acum in pa.

– Pa.

Am închis si m-am băgat in maşina aruncându-i lui Jeff o privire plina de înţelesuri, el dădu din cap semn ca înţelese mesajul gen „SOS MAMA” si pleca de lângă maşină. Noi aveam o felaţie destul de apropiata uneori nici nu aveam nevoie de cuvinte pentru a ne înţelegem sau pentru a spune ce gândim. Imi place de tipul asta, ce dracu e „fratele ” meu.

In 10 minute am fost izbit in fata de mirosul de pui din bucătărie.

– Andrew, ai ajuns… du te rog tu draga farfuriile si aşează-le.

– Bine mama…

– Andrew ce mai face fiu miu? A întrebat tata intrând si ciufulindu-mi parul.

– Tata… încetează nu mai fa asta…

– Opa e supărat, ce? Nu imi spune ca ai pierdut o cursa.

Punct ochit, de ce nu pot sa am si eu părinţi normali care sa nu aibă habar ce e in căpăţâna mea?

– Un Salvatore a pierdut o cursa.. nu e bine ce te tulbura?

– Nimic…

– Elena iţi mai aminteşti?

– Prima data când ai pierdut o cursa? Cum as putea uita? Erai prea ocupat sa te uiţi la mine si la ce purtam eu si nu ai putut sa te concentrezi la cursa si ai pierdut.

– La ce purtai… nu prea aveam la ce haine sa ma uit…

Am pufnit amuzat de comentariul marelui Salvatore.

– Dragule nu discutai acum cu Andrew de problema lui?

– Da. Deci ce tipa ţi-a luat minţile?

– Nimeni.

– Andrew nu mai fa pe băiatul cuminte si ascultător ca nu iţi sta bine aşa.

– A fost un tip m-am jucat putin cu el apoi mia luat mufa la sfârşitul cursei.

– Tea luat la ultimii km?

– La ultimul km.

Tata se uita gânditor la mama si zâmbi ca un tembel aducându-şi aminte de cine ştie ce memorie dea lui cu mama. Mama zâmbea ca o tipa de 20 de ani si apropo chiar aşa arata ce bine e sa fi vampir cine nu ne-ar cunoaşte ar zice ca noi 3 suntem fraţi. Neam aşezat la masa cutotii si am început sa mâncam. Eu ma tot gândea la tipul ala… cine dracu era?

~Elena pov~

Privirea aceea am văzut-o la Damon prima data când ne-am întâlnit inca imi amintesc ziua aceea ca si cum ar fi fost ieri… chiar de au trecut mai bine de 200 de ani de atunci…

Mirosul acela puternic de benzina se simţea in aer. Imi plăcea acel miros… am crescut in preajma curselor am condus maşini si am câştigat curse dar… nu credeam ca o sa ma mai apropii de vreo maşină după incidentul tatălui meu… Inca imi amintesc foarte bine entuziasmul cu care conducea maşinile, inca imi amintesc cu ce placere se uita la ele si cat de fericit era când le repara, cu timpul am învăţat si eu cum se repara o maşină si cum se conduce una… am ajuns sa le iubesc… sa iubesc viteza dar după ce mi-am privit tatăl arzând.. făcând un accident si arzând in lucrul çe am ajuns sa îl iubesc am început sa ma închid in mine sa ma îndepărtez de curse si de tot ce era legat de ele… acum iată-mă aici pe campul acesta părăsit uitându-mă la curse si simţind mirosul unui motor turat la maxim alături de prietena mea cea mai buna Caroline.

Maşinile se întreceau şoferii se distrau iar animatoarele dansau… aici era ca un fel de club bei cat vrei de la un bar improvizat dar destul de tare fumezi ce vrei te fuţi pe unde vrei si faci tot ce vrei. Fete aproape dezbrăcate se dădeau pe lângă şoferii sexy si cu maşini care mai de care mai tari si impresionante.

– Elena… hei Elena.

– Da… Caroline.. sa întâmplat ceva?

– Nu… doar ca Klaus a terminat cursa, haide.

Am început sa ne apropiem de maşină ce se opri acum câteva secunde. Caroline părea foarte incantata sa îl vadă pe iubitul ei. Caroline e o fata foarte frumoasa.. ca o păpuşă barbie cu parul ei blond si ochii de un verde smarald inconfundabil si gustul ei foarte bun la haine ma face de multe ori sa ma simt inferioara. Eu nu as putea niciodată sa port o fusta scurta si strâmta din blugi cu o bluza alba larga cu modele verzi si albastre, pantofi albi cu tocul de 15 si sa le fac sa arate bine pe mine. Eu prefer sa rămân la ceva clasic si sa nu ma aventurez prea mult si anume: un tricou negru o fusta din blugi si nişte pantofi de 10 cm negri.

– Klaus!! A spus Caroline sărind in braţele lui si salutându-l.

– Mi-a fost dor de tine scumpo, a spus el printre săruturi.

– Si mie, te iubesc.

Dezgustata de atâta dulcegării am scos un yachhh de toată frumuseţea dar se pare ca nu am fost singura care era dezgustat caci m-am sincronizat cu cineva la dezgustul meu… sau mai bine spus al nostru… in fine.

– Klaus nu ştiam ca ai venit aici sa sa te dai mare cu barbie a ta.

– Damon glumeţ ca întotdeauna, zicând acestea începu sa o sărute pe Caroline din nou.

Tipul cu parul negru si ochii de gheata ridica o sprânceană ironic arătând un zâmbet dea dreptul fermecător. Jur ca as fi leşinat in momentul ala daca nu ma sprijineam de maşină lui Klaus.

– Caroline când te decizi sa mai iei si tu o gura de aer spune-mi si mie.

Am auzit un geamăt de supărare din partea lui Caroline apoi se despărţise de Klaus. Apoi începu sa facă prezentările:

– Klaus ea e Elena, Elena Klaus. Nătărăule ea e Elena, Elena nătărăul.

– Caroline sa înţeleg ca iţi place tare mult de…

– Damon. Da barbie ma adora suntem mai ceva ca Stan si Bran.

– Poate vrei sa spui Tom si Jerry, am completat eu.

Damon imi aruncase un zâmbet ce ma enerva pe jumătate si imi făcea inima sa o ia razna pe cealaltă jumătate. Caroline si Klaus iar se puseră bot in bot apoi după 10 minute Klaus a spus:

– Frate, eu ma retrag am treaba in seara asta.

– Hei nătărăule, prezintă-i Elenei împrejurimile.

– Barbie prietenoasa ca întotdeauna.

Cei 2 se urcaseră in maşină lui Klaus si plecaseră.

– Deci… Elena ai chef de o cursa?

Eu am afişat un ditamai zâmbetul si apoi…

___________________________________________________________________________________________

– Elena, Elenaaa! Pământul către Elena!

– Mama nu mai visa cu ochii deschişi.

– Ah… da scuze ma… imi amintisem ceva si…

Soţul meu ma săruta pe frunte si imi trimisese un zâmbet plin de căldură.

~Andrew pov~

– Bine am stat la masa cu voi, am povestit acum trebuie sa plec am o cursa in 10 minute.

– Ai grija dragule…

– Oh… Andrew in seara asta eu si mama ta o sa avem putina treaba deci…

– Da am înţeles futai time am plecat.

Am ieşit din casa apoi m-am urcat in maşină repede am chef de o cursa zdravăna si trebuie sa fut pe cineva in seara asta neapărat.

Când a început cursa totul a fost ok ca de obicei eram in frunte si câştigam… dar mai târziu am văzut idioţenia aia de maşină ce mia rămas in cap… in fata maşinii ăleia am pierdut. Nu o sa uit niciodată maşina aia. Am început sa conduc serios si sa ma concentrez la drum gândindu-mă ca daca voi pierde si cursa asta in fata aceluiaşi homosexual nu mai fut o săptămână… bine 3 zile… nu o zi… fie o ora.La ultimul km deja imi făceam griji. El era in spatele meu dar nu vroiam sa păţesc ca data trecuta… nu mândria mea nu miar permite sa pierd de 2 ori in fata aceluiaşi tip… Am accelerat la maxim si… am câştigat. Când am terminat cursa am ieşit din maşină, la fel a făcut si homosexualul si când a ieşit sin maşină ooo da ce surpriza frumoasa mi-a făcut homosexualul nu era deloc homosexual ci o tipa al dracu de sexy.Ma simţeam ca si cum ar fi dimineaţă de crăciun si mai dura putin pana imi primeam cadoul. Gata ei o sa io trag.

O vedeam stând în faţa mea, corpul ei pur şi simplu cereau să mă năpustesc asupra ei. Ochi ei îngheţară asupra mea, parcă o auzeam cum îmi strigă numele. M-am hotărât o vreau ca deşert în seara astea. Un zâmbet mare mi-a apărut pe faţă apoi m-am dus la ea şi i-am şoptit:

– Vrei să îmi spui ceva?

– Ce te face să spui asta?

Glasul ei suav mă făcea să îmi crească dorinţa de a o avea şi mă jur că aş fi dezbrăcato chiar acum de nu erau chiar aşa de mulţi spectatori.

– Faptul că te holbezi la mine de 10 minute, ea se strâmbă puţin. Vrei să mergem undeva?

– Cunosc un loc mai retras.

Ea mă luă de mână şi mă dus într-o alee îngustă şi părăsită. Imediat cum nu ne mai vedea nimeni pisicuţa asta mă izbit de perete întocmai ca pe o păpuşă de cârpe apoi mă sărutat muşcându-mă de buza inferioară şi lăsând puţin sânge să iasă. Eram uimit tipa asta era vampir ca mine.

– Te-am luat prea direct? Spuse ea zâmbind şi îndepărtându-se puţin de mine.

Mă simţeam ca un fraier aşa că m-am dus spre ea şi am împins-o de celălalt perete al alei sărutând-o şi plimbându-mi mâinile pe picioarele ei perfecte ce mă făceau să vreau să intru în ea. Sarah îmi băgă o mână în păr apoi îmi trase capul făcându-mă să mă despart de buzele ei catifelate. Printr-o mişcare ageră mă răsuci astfel încât eu să stau lipit de perete. Îmi dădu drumul iar eu am început să alunec uşor până când am ajuns să stau în şezut pe pământul rece. Ceva îmi spunea că nu aveam să mă înfrupt din tipa asta în seara asta.

Sarah mă luă de gât mă ridică puţin şi mă sărută apoi mă azvârli în peretele opus spunând şi începând să plece:

– Îmi place să fiu condusă în pat nu să conduc şi privindu-te cred că ai leşina imediat ce aş termina cu tine. Dacă vrei să te culci cu mine mai întâi învăţă să devii o bestie în pat.

Eu? A spus cumva că EU nu sunt o bestie în pat? Tipa asta îşi bate joc de mine? Eu sunt Andrew Salvatore! Noi bărbaţii salvatore suntem nişte animale în pat ştiu ce spun am auzit-o o dată pe mama cum ţipă seara, mda bina că nu mai stau cu ei. Înainte că Sarah să plece am spus:

– Data viitoare când te mai văd pisicuţo sar putea să îţi rup gâtul nu doar ghearele.

Am auzit doar un uşor chicotit înainte ca Sarah să dispară. Femeia asta mă înnebuneşte şi am de gând să o fac şi eu pe ea să fie nebună după mine.

Reclame

8 gânduri despre &8222;~capitolul 1: old new times~&8221;

  1. Ugh,cine esti tu si ce ai facut cu Alee? :)) Am vazut ca ti-ai cam dat drumul la gura,pardon degete pe colo-colo.Imi place dar cred ca ar fi trebuit sa faca ceva daca nu-si dorea sa fie in momentul de fata 1-0 pentru Sarah,Ei bine,abia astept sa vad ce se va intampla pe parcurs!!Loved it desi sunt cam multe detalii pentru mine de-o data 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s