Midnight Beast(Tvd fan fic)

O poveste se termină altă începe. Distracţie, aventură, curse, motoare mașini şi fete toate aceste lucruri fac parte din viaţa vampirului Andrew Salvatore fiul de 20 de ani al Elenei şi Damon Salvatore. Andrew este un tip dur şi rebel întocmai ca şi tatăl sau şi drept (în unele situaţii) ca şi mama sa. Unii spun că Andrew este o versiune a lui Damon în varianta mai dură şi mult mai nebună şi sexy. Andrew cu părul lui negru ca pana corbului şi ochii de un ciocolatiu ameţitor îl face să aibă orice fata la picioarele lui sau cel puţin asta credea el…

La un moment dat într-o cursă este întrecut de un tip care se pricepea al dracu de bine la condus însă când iese din maşină Andrew descoperă că acel tip este de fapt o tipă.

Picioarele lungi ca de fotomodel, părul negru ca negura nopţii şi ochii ce puteau să îţi îngheţe sângele în vene o făceau pe Sarah să fie nouă ţintă a lui Andrew însă el are o mare surpriză când descoperă că Sarah este un vampir şi nu orice vampir ci genul de vampir care te sărută, te împinge într-un perete apoi te face să îngenunchezi în faţa ei, te ia de gât şi te azvârlă într-un zid.

„O vedeam stând în faţa mea, corpul ei pur şi simplu cereau să mă năpustesc asupra ei. Ochi ei îngheţară asupra mea, parcă o auzeam cum îmi strigă numele. M-am hotărât o vreau ca deşert în seara astea. Un zâmbet mare mi-a apărut pe faţă apoi m-am dus la ea şi i-am şoptit:

– Vrei să îmi spui ceva?

– Ce te face să spui asta?

Glasul ei suav mă făcea să îmi crească dorinţa de a o avea şi mă jur că aş fi dezbrăcato chiar acum de nu erau chiar aşa de mulţi spectatori.

– Faptul că te holbezi la mine de 10 minute, ea se strâmbă puţin. Vrei să mergem undeva?

– Cunosc un loc mai retras.

Ea mă luă de mână şi mă dus într-o alee îngustă şi părăsită. Imediat cum nu ne mai vedea nimeni pisicuţa asta mă izbit de perete întocmai ca pe o păpuşă de cârpe apoi mă sărutat muşcându-mă de buza inferioară şi lăsând puţin sânge să iasă. Eram uimit tipa asta era vampir ca mine.

– Te-am luat prea direct? Spuse ea zâmbind şi îndepărtându-se puţin de mine.

Mă simţeam ca un fraier aşa că m-am dus spre ea şi am împins-o de celălalt perete al alei sărutând-o şi plimbându-mi mâinile pe picioarele ei perfecte ce mă făceau să vreau să intru în ea. Sarah îmi băgă o mână în păr apoi îmi trase capul făcându-mă să mă despart de buzele ei catifelate. Printr-o mişcare ageră mă răsuci astfel încât eu să stau lipit de perete. Îmi dădu drumul iar eu am început să alunec uşor până când am ajuns să stau în şezut pe pământul rece. Ceva îmi spunea că nu aveam să mă înfrupt din tipa asta în seara asta.

Sarah mă luă de gât mă ridică puţin şi mă sărută apoi mă azvârli în peretele opus spunând şi începând să plece:

– Îmi place să fiu condusă în pat nu să conduc şi privindu-te cred că ai leşina imediat ce aş termina cu tine. Dacă vrei să te culci cu mine mai întâi învăţă să devii o bestie în pat.

Eu? A spus cumva că EU nu sunt o bestie în pat? Tipa asta îşi bate joc de mine? Eu sunt Andrew Salvatore! Noi bărbaţii salvatore suntem nişte animale în pat ştiu ce spun am auzit-o o dată pe mama cum ţipă seara, mda bina că nu mai stau cu ei. Înainte că Sarah să plece am spus:

– Data viitoare când te mai văd pisicuţo sar putea să îţi rup gâtul nu doar ghearele.

Am auzit doar un uşor chicotit înainte ca Sarah să dispară. Femeia asta mă înnebuneşte şi am de gând să o fac şi eu pe ea să fie nebună după mine”

//

8 gânduri despre &8222;Midnight Beast(Tvd fan fic)&8221;

  1. asta vine ceva gen WTF??? bai frate eu duc doru la ficuri, dar asta e cu Damon, in fine cu 5% despre Damon 😦 ceea ce ma cam intristeaza 😦 da imi revin eu

Lasă un comentariu